Hackeri islamiști: Continuăm cu atacurile informatice asupra băncilor americane

Hackeri islamiști: Continuăm cu atacurile informatice asupra băncilor americane
O grupare islamistă a anunţat, marţi, că va lansa o serie de noi atacuri cibernetice împotriva mai multor bănci americane. Membrii „Cyber Fighters of Izz al-Din al-Qassam” spun că noile atacuri, ca şi...

O grupare islamistă a anunţat, marţi, că va lansa o serie de noi atacuri cibernetice împotriva mai multor bănci americane. Membrii „Cyber Fighters of Izz al-Din al-Qassam” spun că noile atacuri, ca şi primele, vin ca o reacţie la filmul islamofob „Inocenţa musulmanilor”, scrie News.com.

Dacă săptămâna trecută au fost atacate site-urile băncilor Chase şi Bank of America, noile atacuri vor ţinti marţi site-ul băncii Wells Frago, miercuri pe cel al US Bank şi joi pe cel al PNC Bank. Informaţia vine din partea centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, unde gruparea islamistă a direcţionat un comunicat cu intenţia hackerilor membri.

„Operaţiunea Ababil a debutat cu Bank of America. Cel de-al doilea pas a fost atacul asupra celei mai mari bănci din SUA, Chase. Această serie de atacuri va continua până când filmul va dispărea de pe Internet”, citează un mesaj din partea Izz al-Din al-Qassam postat pe site-ul Pastebin.com.

Într-un nou comunicat, gruparea afirmă că este hotărâtă să continue atacurile împotriva instituţiilor financiare americane „până la retragerea de pe Internet a filmului ‘Inocenţa musulmanilor’, lungmetraj ce denigrează islamul şi care a provocat violenţe sângeroase în numeroase ţări musulmane”.
Gruparea a trimis pe adresa clienţilor vizaţi precizarea că atacurile informatice vor începe la ora 14.30 GMT şi vor continua din opt în opt ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`