DOLIU TERIBIL în lumea modei: A MURIT Gloria Vanderbilt, posesoarea unui imperiu financiar de 200 de milioane de dolari! A fost răpusă de CANCER (FOTO, VIDEO)

DOLIU TERIBIL în lumea modei: A MURIT Gloria Vanderbilt, posesoarea unui imperiu financiar de 200 de milioane de dolari! A fost răpusă de CANCER (FOTO, VIDEO)

Este doliu în înalta societate americană! Gloria Vanderbilt, actriţă, scriitoare, antreprenoare şi figură mondenă, a murit luni, la vârsta de 95 de ani, a anunţat fiul ei, jurnalistul Anderson Cooper.

A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURĂTOARE FAC ÎNCONJURUL LUMII

Posesoarea unei averi fabuloase, estimată la 200 de milioane de dolari, Gloria s-a născut într-una dintre cele mai bogate familii de peste ocean, care a făcut bani în domeniul industriei şi căilor ferate, notează stirileprotv.ro.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Născută în 1924, Gloria Vanderbilt, a crescut în Franţa, iar tatăl ei a murit pe când era mică. Asta a însemnat că tânăra s-a aflat în centrul unui proces celebru, privind custodia între mama şi mătuşa ei, câştigat de cea din urmă.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

După ce în tinereţe a pozat ca model, Gloria Vanderbilt s-a lansat în modă în anii ’70.

Ea și-a creat o linie de parfumuri, extrem de bine vândute, dar şi una de jeanşi. În 1974, Paul McCartney a lansat un cântec inspirat din viaţa ei.

(Foto: Hepta.ro)

Cel mai mic dintre fiii săi este jurnalistul Anderson Cooper, de la CNN, care declara că mama lui este “cea mai tânără şi modernă persoană”.

Gloria Vanderbilt a fost răpusă de un cancer la stomac.

DOLIU TERIBIL în lumea modei: A MURIT Gloria Vanderbilt, posesoarea unui imperiu financiar de 200 de milioane de dolari! A fost răpusă de CANCER

Urmăriți B1TV.ro și pe
`