Ginerele lui Trump a omis să treacă în declarația de avere că deține un startup de imobiliare şi împrumuturi de un miliard de dolari

Ginerele lui Trump a omis să treacă în declarația de avere că deține un startup de imobiliare şi împrumuturi de un miliard de dolari
Foto: Slate

Ginerele lui Trump, Jared Kushner care are și statutul de consilier senior al acestuia, a omis să menționeze în declaraţia sa de avere că deţine o parte dintr-un start-up de imobilizare şi că are împrumuturi făcute la mai multe bănci pentru proprietăţi la care este co-deţinător, potrivitzf.ro.

Acțiunile lui Kushner înseamnă că un oficial de la Casa Albă este partener de afaceri la Goldman Sachs, cu miliardari precum George Soros sau Peter Thiel.

Jared are împrumuturi de cel puţin un miliard de dolari, de la peste 20 de creditori, acordate către proprietăţi şi companii deţinute tot de el. Analiștii spun că el a mai furnizat garanţii personale de peste 300 de milioane de dolari.

Kushner a încercat mereu să nu facă publice afacerile de care se ocupă. Un articol din 23 aprilie, apărut în New York Times informa că firma de imobilizare a familiei Kushner a cheltuit în 2012 190 de milioane de dolari pe mai multe blocuri de apartamente din Manhattan, însă pentru aproximativ 50 de milioane de dolari cash a trebuit să se asocieze cu un partener de peste hotare.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie