„Ginerele lui Putin” deține două apartamente în Germania. Cu cine se iubește fiica președintelui rus

„Ginerele lui Putin” deține două apartamente în Germania. Cu cine se iubește fiica președintelui rus
Foto: captura video.

Președintele Rusiei îi numește pe cei care sunt orientați către Occident „trădători ai patriei”. Se pare că fiica liderului rus se încadrează în aceasta categorie. În ultimii ani, Katerina Tihonova a locuit cu alesul ei, Igor Zelensky, în două țări – Rusia și Germania.

Jurnaliștii din cele două țări au făcut o investigație și au stabilit că „ginerele lui Putin” deține două apartamente în Germania. Imobiliarele sunt situate în Munchen.

„Ginerele lui Putin” a demisionat din motive personale

Igor Zelensky, alesul fiicei președintelui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, deține două apartamente și două locuri de parcare în Munchen. Aceasta rezultă din datele din registrul cadastral al Bavariei, pe care l-au obținut jurnaliștii de la „Povești importante” .

Apartamentele sunt situate în Munchen într-un bloc aflat la o intersecție dintre Arnulfstrasse, Franziska-Schmitz-Strasse și Georg-Lindau-Strasse.

Igor Zelensky este un faimos dansator rus. Din 2016 până în 2022 a fost director artistic al Baletului de Stat Bavarez. În aprilie a acestui an, după ce Rusia a invadat Ucraina, Zelensky a demisionat. Oficial – „din motive personale”.

Potrivit sursei citate,  Tikhonova a zburat în mod regulat în Germania. Fiica președintelui rus l-a vizitat pe Zelensky în fiecare lună.  În 2020, Tikhonova s-a mutat să locuiască cu Zelensky.

Fiica liderului rus a trădat patria?

„Am aflat informații despre călătoriile lui Tikhonova prin intermediul fișierelor din e-mailul lui Alexei Skripchak, un angajat al Serviciului de Securitate Prezidențială.

Din ianuarie 2016 până în ianuarie 2020, Skripchak a făcut aproximativ 40 de rezervări la hotel pentru angajații SBP care au însoțit Tikhonova în Germania. Aceasta fiind însoțită de zece paznici. În călătoriile lor în Germania, Tikhonov și Zelensky au fost însoțiți și de angajații SPB. De exemplu, în noiembrie 2019, când cuplul a plecat într-o vacanță de două săptămâni la poalele Alpilor, nouă ofițeri ruși au mers cu ei.

Tikhonov a călătorit în Germania cu avioane de afaceri. De exemplu, în aprilie 2018, a zburat acolo pe un Gulfstream G650. Acest avion a fost cumpărat de prietenul lui Putin, Ghenadi Timcenko, „special pentru a-i face pe plac președintelui rus”, a scris Vedomosti în 2017.

În 2018, Fondul rus de investiții directe (RDIF) a devenit proprietarul final al Gulfstream G650.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`