Gestul reginei Elisabeta a II-a pentru Kate. Regretata regină lăsa grada jos foarte rar

Gestul reginei Elisabeta a II-a pentru Kate. Regretata regină lăsa grada jos foarte rar
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Regretata regina Elisabeta a II-a nu obișnuia să lase garda jos prea des și avea încredere în instinctul său. Dar, când venea vorba de Kate, regina mai făcea excepții.

Ce a făcut regina Elisabeta pentru Kate

Kate Middleton a fost mereu primită la Palat cu brațele deschise de către regina Elisabeta a II-a și nu a avut reținere ca în cazul lui Meghan Markle, conform Ok Magazine.

Sigur, nu a fost ușor pentru Kate să se integreze în familia regală, deși este cunoscută pentru faptul că reușește să își mențină calmul în orice situația. Regina Elisabeta a II-a a făcut tot ce i-a stat în putință ca soția nepotului său cel mare să se simtă bine. Ba mai mult, i-a dat voie să viziteze Balmoral și i-a permis să facă fotografii. Chiar dacă pare un lucru obișnuit, pentru Kate nu era doar atât.

„Până acum, regina o întâlnise pe Kate doar trecător la nunta lui Peter și Autumn Phillips, dar a făcut tot posibilul să o facă să se simtă bine-venită, dând permisiunea ei de a face poze la Balmoral”, a scris Kate în cartea sa „Kate: The Future Queen” (nr. „Kate, viitoarea regină”), publicată în 2013.

Invitația la Balmoral arăta faptul că regina era pregătită să o lase pe Kate să intre în cercul regal al apropiaților și i-a câștigat foarte repede încrederea.

Regina a lăsat garda jos pentru Kate

Regina a lăsat garda jos doar cu familia și cei mai apropiați ei, de aceea a fost uimitor faptul că a făcut același lucru și pentru Kate.

„Fiind o femeie care și-a trăit întreaga viață în ochii publicului, regina își lăsa garda jos rar și cu foarte puțini oameni. În afară de familia ei și cei mai apropiați prieteni, nu mulți o pot vedea pe adevărata Elisabeta”, a mai scris autoarea în cartea.

Astfel, încă de când a fost pentru prima data la palatal Balmoral a fost bine venită oricând. În 2019, Kate și William, având titilurile de duci de Cambridge, au fost fotografiați la slujba de duminică alături de regretata regină a Marii Britanii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`