Gestul lui Kate Middleton i-a luat pe toți prin surprindere. Ce a făcut chiar de ziua Prințului Harry, cumnatul ei

Gestul lui Kate Middleton i-a luat pe toți prin surprindere. Ce a făcut chiar de ziua Prințului Harry, cumnatul ei
Sursa foto: Stephen Lock/i-Images via ZUMA Press)

Pe 15 septembrie, Prințul Harry și-a serbat ziua de naștere. Se pare că unii din membrii Familiei Regale i-au urat o aniversare fericită doar după ce au primit “ordin” să facă asta.

Gestul lui Kate i-a luat pe toți prin surprindere

Însă, se pare că Prințesa Kate a decis pe cont propriu să își sune cumnatul pentru a-l felicita de ziua lui, conform unor dezvăluiri făcute de o sursă apropiată Casei Regale Britanice, scrie IN STYLE.

În plus, ea ar fi fost „forța principală” din spatele mesajului de ziua de naștere care a fost postat pe feed-urile de social media ale Familiei Regale.

Este pentru prima dată din anul 2021 până acum, când mesajele transmise de Familia Regală Britanică pentru Harry, de La mulți ani, (un mesaj de la Middleton și soțul ei, Prințul William, și un mesaj de la Regele Charles și Regina Camilla) au fost împărtășite public.

Ce i-a spus Kate lui William

„I-a spus lui William în termeni foarte clari că nu este momentul pentru resentimente, că trebuie să arate lumii că dragostea și familia sunt în centrul valorilor lor, dar, mai important, Kate a vrut ca Harry să primească acest mesaj în ziua cea mare”, a precizat sursa pentru Express.

„Kate a fost foarte mult forța motrice din spatele urărilor de ziua lui Harry, pe măsură ce își îndeplinește încet-încet jurământul de a restabili un fel de pace și iertare între Harry cel înstrăinat și familia sa înainte de a fi prea târziu.”

Se pare că Prințesa Kate i-ar fi trimis și un cadou lui Harry, conform aceleiași surse, iar cadoul a fost foarte bine primit. Momentan, nu se cunosc informații cu privire la ce mesaj i-a transmis Prințea de Wales cumnatului său.

„Pentru Harry a însemnat enorm faptul că Familia Regală, precum și prințul și prințesa de Wales, i-au trimis acest semn de împăcare pe social media. Și Kate a ținut morțiș să îl sune și să îi trimită și un cadou frumos”, a mai dezvăluit sursa.

Nu se cunosc informații cu privire la cum a sărbătorit Harry de ziua lui, însă, el și Meghan și-au făcut apariția la turneul de tenis George Zajfen, unde cei doi s-au întâlnit cu prietenii pentru a strânge bani pentru o organizație caritabilă. Organizația respectivă ajută copiii vulnerabili și tinerii aflați în situații de risc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`