Gestul fratelui prințesei Kate Middleton după ce a aflat că sora lui a terminat chimioterapia. Ce mesaj i-a trimis

Gestul fratelui prințesei Kate Middleton după ce a aflat că sora lui a terminat chimioterapia. Ce mesaj i-a trimis
Sursa foto: Stephen Lock/i-Images via ZUMA Press)

Kate Middleton a scăpat de cancer, iar fratele ei, James, și-a exprimat admirația față de puterea de luptă a surorii sale.

Ce mesaj i-a scris James

Prințesa de Wales a făcut anunțul că a terminat tratamentul împotriva cancerului într-un videoclip emoționant alături de prințul William și cei trei copii ai lor, scrie Cancan.

În videoclip au fost mai multe momente de afecțiune între prinții de Wales, dar și scene care descriu modul în care își petrec timpul liber cu copiii lor.

„Nu vă pot spune ce ușurare este să termin în sfârșit tratamentul de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Tratamentul pentru cancer este o călătorie complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Te pune să te confrunți cu propriile vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai luat în considerare până acum și, cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”, a spus Kate Middleton în mesaj.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu este complet vindecată, ea mai are nevoie de recuperare. În orice caz, este pregătită să se întoarcă la îndatoririle publice în următoarele luni.

Să fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer este acum obiectivul meu. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, a explicat ea.

Fratele prințesei Kate a reacționat la videoclip postat de ea pe Instagram. Acesta a scris că „nu putea fi mai mândru” de sora sa.

James a susținut-o încă de la început

Toți cei trei frați Middleton, Kate, James și Pippa, cel mijlociu, sunt foarte apropiați unul de celălalt. Imediat după ce Kate a făcut anunțul privind diagnosticarea cu cancer, James a fost printre primii care a publicat un mesaj de susținere pentru sora lui ma mare, printr-o fotografie din copilărie cu ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)