Gestul care a adus doi tineri căsătoriți după gratii. Ei se aflau în luna de miere în Asia

Gestul care a adus doi tineri căsătoriți după gratii. Ei se aflau în luna de miere în Asia
Foto simbol: Pixabay

Un cuplu de tineri spanioli proaspăt căsătoriți au avut o vacanță pe care nu o vor uita vreodată. Ei se aflau în luna de miere, în Asia, și au fost reținuți din Singapore, în 4 octombrie.

Ce au făcut tinerii

Autoritățile locale investigau desfășurarea protestului la adresa lui Peter Lim, proprietarul unui club din Singapore pe care cei doi tineri spanioli îl adorau, conform Ziare.com.

Tinerii au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, cu câteva zile înainte, în care apărea un afiș pe care scria „Lim go home” (n.r. Lim du-te acasă), iar ei erau în diferite locuri din Singapore.

Ei au devenit virali după ce au scos un banner în fața ușii casei lui Peter Lim și a lipit un autocolant pe care scria „Lim out” pe ușa casei sale.

Au fost prinși pe aeroport

După aceste postări, polițiștii s-au sesizat și au urmărit tinerii. Ei se aflau în aeroportul din Singapore pentru a zbura către vacanța din lumea de miere din Bali, dar cei doi au fost arestați. Pașapoartele lor au fost confiscate înainte ca ei să fie duși într-o cameră de securitate pentru interogatoriu.

Autoritățile cercetează cazul pentru a vedea dacă cei doi au comis vreo infracțiune penală, pentru care vor exista consecințe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`