Şofer român de TIR, implicat într-un grav accident cu 12 maşini în Germania. Bilanțul victimelor (VIDEO)

Şofer român de TIR, implicat într-un grav accident cu 12 maşini în Germania. Bilanțul victimelor (VIDEO)
Foto: Captură NWZplay

Şofer român de TIR, implicat într-un grav accident cu 12 maşini în Germania. Ceața a făcut prăpăd pe o autostradă. Cel puțin doi oameni au murit și 13 au fost răniți, informează B1 TV.

Condiţiile meteo au produs adevărate tragedii pe șosele. Toate acestea s-au văzut şi în carambolul de pe o autostradă din Germania, care s-a produs din cauza vitezei excesive, dar şi a ceţii foarte dense. Nu mai puţin de 12 maşini au fost transformate într-un morman de fiare, iar cel puţin doi oameni au murit şi 13 au fost răniţi.

Şofer român de TIR, implicat într-un grav accident cu 12 maşini în Germania

ÎNCĂ O STEA NE-A PĂRĂSIT! MARELE ACTOR A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP… ADIO, MAESTRE! ”CU INIMA ÎNDURERATĂ CONFIRMĂM…”

Toate acestea au pornit atunci când doi şoferi s-au acroşat uşor, iar unul dintre aceştia a rămas pe prima bandă.

Camera de bord al unui şofer de TIR din România, implicat şi el în accident, a surprins momentul impactului. Din cauza ceţii, şoferul nu a reuşit să evite impactul şi a lovit în plin maşina de pe prima bandă. În urma impactului o persoană a murit, iar alta a fost grav rănită în maşina lovită de român.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ DE SĂRBĂTORI! COȘMAR TOTAL LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SE ANUNȚĂ VĂRSARE DE SÂNGE

Au urmat alte 9 nouă vehicule, inclusiv un alt TIR, care s-au ciocnit. Un alt şofer care a intrat cu viteză sub TIR-ul românului a murit pe loc.

Oamenii au cerut imediat ajutorul, însă ambulanţele au ajuns cu greu la faţa locului din cauza blocării unui sens de mers al autostrăzii, dar şi a condiţiilor de ceaţă densă.

A fost tragedie și pe șoselele din Spania. Un român a decedat şi alţi șapte au fost transportaţi la spital, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`