Gara centrală din Berlin, amenințată cu bomba. Toată Germania este în alertă

Gara centrală din Berlin, amenințată cu bomba. Toată Germania este în alertă

Berlinul s-a confruntat în ultimele zile cu o serie de alerte cu bombe, iar marți, mai multe instituții au fost amenințate cu bombe.

Operator feroviar, amenințat

Gara centrală din Berlin a fost afectată, iar un Deutsche Bahn, un operator feroviar, a anunțat că a primit un e-mail cu amenințări în timpul nopții, a transmis un purtător de cuvânt al poliției, scrie Ziare.com.

Poliția s-a deplasat la gara centrală pentru a evalua situația și s-a constatat că pasagerii nu se aflau sub niciun pericol.

Instituții germane sub amenințări

Și postul de televiziune RTL și Willy-Brandt-Haus, sediul partidului canceralului Olaf Scholz, au fost afectate de amenințarea cu bomba.

Luni și marți au avut loc mai multe astfel de alerte într-o mulțime de școli, posturi de televiziuni și radio, printre care și canalul ZDF. Poliția crede că în spatele unor amenințări se află gruparea Hamas.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)