Gacek, un motan supraponderal, principala atracție a unui oraș din Polonia! Felina are 4,9 stele pe Google și mii de recenzii

Gacek, un motan supraponderal, principala atracție a unui oraș din Polonia! Felina are 4,9 stele pe Google și mii de recenzii
Foto: Pixabay.

Un motan supraponderal din orașul polonez Szczecin a devenit o adevărată „atracție turistică”. Gacek are un rating de 4,9 din 5 și mii de recenzii pe Google. Szczecin, un oraș medieval situat în nord-vestul Poloniei, aproape de granița cu Germania, este o destinație turistică populară, dar atunci când vine vorba de recenzii online, toate obiectivele istorice și turistice sunt palide în comparație cu Gacek, cel mai bine cotat „obiectiv” din oraș.

Cel mai bine cotat „obiectiv” din oraș

Gacek a devenit faimos în 2020, după ce un site local de știri a publicat un videoclip care a devenit viral pe rețelele sociale.

Un localnic a povestit că motanul alb și negru a apărut prima dată pe strada Kaszubska din centrul orașului Szczecin acum aproximativ 10 ani. A rămas aici și oamenii au început să-l hrănească, ceea ce l-a transformat dintr-o pisică slabă într-un motan gras și adorabil.

Gacek, care înseamnă „liliac cu urechi lungi”, are aproape 3.000 de recenzii pe Google, mai mult decât orice altă atracție turistică din Szczecin.

Regele străzii Kaszubska

Gacek, motanul supraponderal din Szczecin, Polonia, a devenit o atracție turistică populară, obținând o rating de 4,9 din 5 și mii de recenzii pe Google. Cei mai mulți vizitatori îi acordă 5 stele, transformându-l în cea mai bine cotată atracție turistică din oraș.

Cu toate acestea, potrivit Notes From Poland, câțiva oameni au lăsat și recenzii negative de o stea, sugerând că motanul este neîngrijit sau prea gras. Supranumit „Regele străzii Kaszubska”, Gacek locuiește într-o căsuță din lemn acoperită, amplasată în fața unui magazin de pe strada Kaszubska și, deși nu are un proprietar oficial, este urmărit îndeaproape de angajații magazinului.

În fața căsuței sale se află un anunț care îi îndeamnă pe trecători să lase gustări în recipiente sigilate și să nu-l atingă când doarme. Părerile vizitatorilor sunt împărțite: unii îl descriu ca fiind blând și fermecător, în timp ce alții s-au plâns că i-a zgâriat și că le-a furat mâncarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`