Franța: Un bărbat e acuzat că şi-a drogat soţia aproape 10 ani pentru a fi violată de zeci de bărbaţi

Franța: Un bărbat e acuzat că şi-a drogat soţia aproape 10 ani pentru a fi violată de zeci de bărbaţi
Sursa foto: Hepta - Abaca Press / Victor Joly / ABACA

Un bărbat de 71 de ani din Franța e acuzat că vreme de aproape 10 ani și-a drogat soția, a violat-o și a adus și alți bărbați să o violeze. Femeia era sedată atât de puternic încât era într-o stare „aproape de comă”, deci în tot acest timp n-a știut ce i se întâmplă. Poliția spune că victima a fost violată de cel puțin 92 de ori de către 72 de bărbați. Dintre aceștia, 50 au fost identificați și puși sub acuzare, informează BBC.

Femeia violată, în fața unui proces puternic traumatizant

Femeia, Gisele P., are 72 de ani și a aflat de la poliție abia în 2020 despre abuzurile la care a fost supusă.

Procesul va fi un „calvar oribil” pentru ea, a declarat Antoine Camus, avocatul ei, deoarece va fi prima oară când va vedea înregistrări video cu violurile, făcute chiar de soțul ei.

Cum au descoperit polițiștii francezi cazul de viol în serie

Bărbatul, Dominique P., a intrat în atenția poliției franceze în septembrie 2020, când a fost prins în timp ce făcea poze cu telefonul sub fustele femeilor, într-un mall din Franța. La percheziții, agenții au găsit în calculatorul lui sute de fotografii și clipuri cu violurile asupra soției.

Potrivit anchetatorilor, abuzurile au început în 2011, el recrutând ceilalți bărbați din online.

Dominique P. a mărturisit că a fost violat când avea 9 ani. În 1991, el a fost acuzat de crimă și viol, iar în 1999 de tentativă de viol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`