Fostul avocat al lui Trump spune că dovezile împotriva fostului președinte al SUA sunt „copleșitoare” în cazul Mar-a-Lago

Fostul avocat al lui Trump spune că dovezile împotriva fostului președinte al SUA sunt copleșitoare în cazul Mar-a-Lago
sursă foto: captură YT

Ty Cobb, care l-a reprezentat pe Trump în ancheta Mueller, spune că dovezile împotriva fostului președinte în legătură cu gestionarea documentelor clasificate sunt acum „copleșitoare” și că va „dura o veșnicie” să fie verificate, după ce joi au fost depuse noi acuzații în acest caz.

Trump este foarte popular în rândul partidului său

În iunie, Trump a început să se confrunte cu 37 de capete de acuzare privind gestionarea dosarelor clasificate după ce a părăsit Casa Albă.

Joi, la un tribunal din Florida, au fost prezentate alte patru acuzații. Un al doilea angajat al lui Trump, Carlos De Oliveira, lucrător de întreținere la Mar-a-Lago, a fost inculpat, alături de Walt Nauta, alt angajat al lui Trump. Nauta a pledat anterior nevinovat.

Trump a fost acuzat că a încercat să distrugă probe și că a determinat pe altcineva să distrugă probe.
De asemenea, el se confruntă cu o nouă acuzație în temeiul Legii privind spionajul, pentru că a păstrat un document despre planurile SUA de a ataca Iranul.

Trump neagă orice abatere, atât în cazul documentelor, cât și în alte cazuri, inclusiv în ancheta penală din New York.

Un purtător de cuvânt a calificat noile acuzații drept „nimic mai mult decât o încercare continuă și disperată” a administrației Biden de a-l „hărțui” pe Trump și pe „cei din jurul său”.

Problemele juridice ale lui Trump nu i-au afectat popularitatea în rândul partidului său. În sondajele de opinie privind nominalizarea republicană pentru funcția de președinte în 2024, Trump are un avans clar în statele cu vot anticipat și are un avans de aproximativ 30 de puncte față de cel mai apropiat contracandidat al său, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, în sondajele naționale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`