Un fost membru al administraţiei Trump a murit. A fost împușcat de un tânăr care a vrut să-i fure mașina

Un fost membru al administraţiei Trump a murit. A fost împușcat de un tânăr care a vrut să-i fure mașina
Sursa foto: Shutterstock

Mike Gill, fost oficial al administrației Trump, a murit după ce a fost împușcat în timpul unei tentative de furt a mașinii sale.

Mike Gill, un fost regulator al Bursei americane de valori, a fost împușcat la Washington DC, luni, 29 ianuarie, în timp ce un bărbat a încercat să se urce în mașina oficialului. Ulterior, agresorul a fugit de la fața locului, a declarat poliția.

Bărbatul a mai atacat alte două persoane

Incidentul a durat peste trei minute și a implicat un SUV Jeep Grand Cherokee, scrie Skynews.

Ulterior, atacatorul a eșuat în încercarea de a fura un Mercedes, potrivit autorităților.

Atacatorul s-a apropiat apoi de un bărbat și de o femeie cărora le-a cerut cheile mașinii. Astfel, bărbatul l-a împușcat mortal pe Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, fugind cu un Chrysler 200 furat, potrivit unui raport al incidentului.

Atacatorul, un tânăr de 28 de ani

Poliția l-a identificat pe suspect ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, după ce l-a localizat la volanul unui SUV furat.

Autorităţile au vrut să-l aresteze, însă tânătul, înarmat cu două pistoale, a deschis focul. Poliţiştii l-au ucis prin împuşcare.

Mike Gill a fost declarat mort luni.

Ce a spus Donald Trump după moartea lui Mike Grill

Aducându-i un omagiu soțului ei, Kristina Gill a spus: „Plecarea lui bruscă a lăsat în viața noastră un gol care nu poate fi umplut niciodată”.

Ea a spus că el este „nu doar un soț și un tată devotat, ci și un fiu, frate și prieten prețuit”.

Donald Trump i-a adus un omagiu lui Mike Gill într-o postare pe Truth Social duminică.

Fostul președinte a spus: „Minunatul și genialul Mike Gill, un membru extrem de respectat al Administrației Trump, a fost împușcat nemilos și vicios în cap în timpul unui furt de mașină în Washington DC.

A fost o PERSOANĂ SPECIALĂ – Familia și prietenii lui sunt devastați… Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Michael și familia lui!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`