Forțele de Apărare Israelului au transmis că l-au ucis pe comandantul unității de rachete antitanc a Hamas. IDF a publicat un videoclip în care arată atacul aerian (VIDEO)

Forțele de Apărare Israelului au transmis că l-au ucis pe comandantul unității de rachete antitanc a Hamas. IDF a publicat un videoclip în care arată atacul aerian (VIDEO)
sursa foto: captura Twitter / @idfonline

Forțele de Apărare ale Israelului au transmis că l-au ucis, miercuri, pe comandantul rachetelor dirijate antitanc al Hamas, Muhammad A’sar, în urma unui atac aerian în Fâșia Gaza.

Potrivit IDF, A’sar era „responsabil pentru toate unitățile de rachete antitanc ale Hamas din toată Fâșia Gaza, a comandat unitățile în perioadele obișnuite și le-a asistat activitatea în situații de urgență”.

IDF spun că sub comanda sa, au fost efectuate „numeroase” atacuri cu rachete împotriva civililor israelieni și a soldaților IDF.

Armata a publicat un videoclip în care arată atacul aerian.

Șeful IDF: Suntem în mijlocul unui război. Va fi un război lung și vom lupta până la capăt

„Suntem în mijlocul unui război. Va fi un război lung și vom lupta până la capăt. Suntem proactivi și luptăm cu inamicul pe teritoriul lor, lovindu-i chiar în locurile în care au lucrat la planurile lor și în zonele din care au venit teroriștii malefici”, a transmis șeful Statului Major al IDF, generalul Herzi Halevi.

„Avansăm în fazele războiului și operăm la sol în interiorul teritoriului inamicului, sprijiniți de foc precis și puternic. Activitatea va continua și se va intensifica în funcție de etapele războiului și obiectivele acestuia, așa cum sunt definite de guvernul israelian”, a mai spus el.

„Până acum am provocat pierderi grele inamicului și am deteriorat infrastructura teroristă. Căutăm, găsim și ucidem pe cei care au participat la masacrul criminal împotriva noastră și a celor care i-au trimis”, continuă generalul Herzi Halevi.

„Luptăm pentru dreptul nostru și al generațiilor viitoare, de a trăi în siguranță și prosperitate în patria noastră”, adaugă el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`