Fiul emirului din Dubai, pompier la incendiul de Anul Nou (VIDEO)

Fiul emirului din Dubai, pompier la incendiul de Anul Nou (VIDEO)

Surpriză după incendiul din Dubai! Fiul emirului a devenit erou în ţara sa, după ce a intervenit ca pompier în lupta cu flăcările. Şeicul Mansoor a fost surprins de un jurnalist la locul incendiului, îmbrăcat în uniformă şi gata să dea piept cu focul. Chiar în prag de Anul Nou, flăcările au mistuit 20 de etaje ale hotelului The Adress din Dubai, situat aproape de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, transmite B1TV.

Fiul emiratului din Dubai, pompier la incendiul de Anul Nou

#DIRECT_ONE_9vfsp2#

Incendiul puternic a mistuit 20 de etaje ale clădirii de 5 stele, spre groaza turiştilor. Fotografiile făcute la faţa locului, inclusiv echipelor de intervenţie, care se luptau cu flăcările, au devenit virale.

Aşa a ieşit la iveală că unul dintre pompieri este nimeni-altul decât fiul emirului Dubaiului. Şeicul Mansoor al-Maktoum a fost fotografiat îmbrăcat în uniforma de pompier, luptându-se cot la cot cu colegii săi să stingă flăcările, scriu jurnaliştii de la The Independent.

Cel puţin 16 persoane au fost rănite, iar un turist a făcut infarct şi a murit, în urma incendiului. Cei cazaţi în hotelul the Address au fost evacuaţi şi mutaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`