Filmul românesc „Anul nou care n-a fost”, câștigător la secţiunea Orizzonti, la Festivalul de Film de la Veneţia. Mureșanu: Dedic premiul tuturor oamenilor din lume care caută încă demnitatea, libertatea și umanitatea (VIDEO, FOTO)

Filmul românesc „Anul nou care n-a fost”, câștigător la secţiunea Orizzonti, la Festivalul de Film de la Veneţia. Mureșanu: Dedic premiul tuturor oamenilor din lume care caută încă demnitatea, libertatea și umanitatea (VIDEO, FOTO)
Sursa foto: Anul Nou care n-a fost (The New Year That Never Came) - Trailer oficial - 2024 / Cineforum.ro YouTube

Filmul românesc „Anul nou care n-a fost”, regizat, scris şi produs de Bogdan Mureşanu, a fost desemnat cel mai bun film la secţiunea Orizzonti, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia.

Filmul „Anul nou care n-a fost”, premiat la Festivalul de Film de la Veneţia

„Suntem peste măsură de fericiți!

Regizorului Bogdan Mureșanu i-a fost înmânat în această seară premiul Pentru Cel mai bun film din secțiunea Orizzonti în cadrul Ceremoniei de Închidere a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, Biennale Cinema, ediția 81” – e mesajul postat pe pagina de Facebook a filmului.

Mesajul regizorului Bogdan Mureşanu

Mureşanu a dedicat premiul tuturor celor care încă luptă pentru a fi liberi: „Dedic acest premiu întregii echipe care a lucrat la acest amplu film, cu peste 40 de actori minunați. De asemenea, pentru că acest film amintește și despre viața sub un regim dictatorial dedic acest premiu tuturor oamenilor din lume aflați încă această situație, care caută demnitate, libertate și umanitate. Sper să aveți un An Nou așa cum am avut și noi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”