Femeie arestată sub suspiciunea de tentativă de omor, după ce s-a aruncat în apă cu doi copii mici

Femeie arestată sub suspiciunea de tentativă de omor, după ce s-a aruncat în apă cu doi copii mici
Sursa foto: Shutterstock

O femeie din Marea Britanie a fost arestată după ce a încercat să se înece cu doi copii, într-un râu. În vârstă de 31 de ani, aceasta fost observată joi, 26 octombrie, în apă la podul Cobden din Southampton, alături de cei mici.

Toți trei au fost scoși la timp și au primit primul ajutor din partea medicilor care au sosit la fața locului, informează thesun.co.uk.

Femeie reținută, după ce s-a aruncat în apă cu doi copii mici

Mai mult decât atât, întreg incidentul a declanșat o intervenție majoră a serviciilor de urgență

„O femeie în vârstă de 31 de ani din Southampton a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de omor. Podul Cobden a fost închis temporar, dar între timp a fost redeschis. Vom efectua anchete în zonă”, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției.

Toți trei au fost scoși la timp și au primit primul ajutor

Cu toate acestea, autoritățile nu au putut confirma relația dintre femeie și copii, dar nici vârstele și sexele acestora.

„Am fost chemați la ora 15:38 în urma unor apeluri că o femeie a intrat în apă, lângă podul Cobden cu doi copii mici. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului și toate cele trei persoane au fost scoase din apă și au primit primul ajutor”, a mai precizat purtător de cuvânt al Poliției.

arestată sub suspiciunea de tentativă de omor

Urmăriți B1TV.ro și pe
`