Fanii Casei Regale Britanice sunt îngrijorați. Ce se întâmplă cu Prințesa Kate? Un detaliu ciudat a ieșit în evidență atunci când a fost văzută ultima dată în public

Fanii Casei Regale Britanice sunt îngrijorați. Ce se întâmplă cu Prințesa Kate? Un detaliu ciudat a ieșit în evidență atunci când a fost văzută ultima dată în public
Sursa foto: Hepta/ © Tayfun Salci/ZUMA Press Wire)

Fanii Familiei Regale Britanice sunt extrem de îngrijorați că Prințesa Kate nu revine la îndatoririle publice, în ciuda faptului că, de când a anunțat că are cancer, a apărut de câteva ori în spațiul public.

Ce se întâmplă cu Prințesa Kate

Prințul William revine la muncă, după reuniunea-bombă cu Prințul Harry, însă, singur, fără Prințesa Kate, informează OK! Magazine.

Prin urmare, veștile nu sunt deloc bune, fanii regali mai au de așteptat pentru că Prințesa Kate nu revine, deocamdată.

Faptul că Prințesa a fost văzută, de curând, la câteva evenimente publice, le-a dat încredere fanilor că vor urma vești bune.

Agendele regale se umplu sistematic, însă nici urmă de Prințesă.

Ce detaliu a ieșit în evidență când a fost văzută în public ultima dată

Așadar, conform ultimelor informații, Prințesa Kate nu i se va alătura Prințului William la evenimentul de la Galeria Saatchi din 5 septembrie, unde viitorul monarh britanic va încerca să aducă o rază de speranță persoanelor fără adăpost.

Prințul William va reveni la îndatoririle regale fără sprijinul soției sale, imediat după vacanța de vară pe care a petrecut-o cu familia la Balmoral.

Amintim că cei doi soți au fost fotografiați în mașină, în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce erau pe drum spre biserica din Crathie Kirk, pe moșia Balmoral.

Prințesa de Wales arăta bine, însă, în mod curios, era îmbrăcată la fel ca anul trecut, în drum spre aceeași biserică.

Aceasta a fost cea de-a treia înfățișare publică a Prințesei, după Trooping the Colour și Wimbledon. Kate continuă să se concentreze pe recuperarea sa după ce a fost diagnosticată cu cancer, la începutul anului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`