Factura uimitoare pe care a plătit-o un șofer Tesla la curent într-un an. Nimeni nu se aștepta la astfel de sume

Factura uimitoare pe care a plătit-o un șofer Tesla la curent într-un an. Nimeni nu se aștepta la astfel de sume
Sursa Foto: Flickr.com

Un șofer Tesla din SUA a dezvăluit pe rețelele de socializare prima factură de electricitate din 12 luni, iar oamenii au rămas șocați de taxă

Dacă avem vreo șansă să prevenim daunele încălzirii globale, mulți susțin că mașinile electrice sunt calea de urmat, potrivit unilad.com.

Cu toate acestea, mașinile electrice nu sunt încă atât de populare pe cât și-ar dori producătorii săi, doar 0,86% dintre vehiculele înmatriculate în SUA sunt electrice.

Un motiv pentru acest lucru este că se știe că sunt destul de scumpe, dar sunt și destul de greu de întreținut fizic.

Pe lângă asta, cu siguranță te pot afecta foarte drastic atunci când vine vorba de plata energiei electrice.

Mulți noi proprietari de vehicule electrice (EV) tind să se aștepte la o creștere masivă a facturii lor de energie electrică, ceva destul de comun.

Cu toate acestea, un proprietar de Tesla a folosit Twitter pentru a dezvălui o factură uimitor de mică după ce a cumpărat o mașină de la compania de automobile a lui Elon Musk.

Utilizatorul @Tesla_GTownTX a postat o captură de ecran a facturii primite direct de la Tesla când vine vorba de consumul de energie electrică, suma totală ajungând la doar 2,37 USD.

Postarea i-a lăsat pe mulți utilizatori actuali și potențiali de vehicule electrice uimiți, întrebându-se care este secretul utilizatorului de și-a încărca mașina fără a acumula facturi mari de energie electrică în acest proces.

Mulți s-au declarat sceptici cu privire la postare.

Se pare că secretul utilizatorului de a avea o factură de electricitate atât de mică a implicat să planifice din timp și să facă o achiziție mare pentru a evita să plătească pentru utilitatea costisitoare în fiecare lună.

Șoferul a spus că a folosit panouri solare pentru a împiedica factura de electricitate să atingă vreodată înălțimile la care te-ai aștepta, cu un Tesla Powerwall folosit pentru a încărca vehiculele folosind energia solară.

Potrivit Forbes, aceste Tesla Powerwall-uri te pot costa cu mult peste 11.000 USD per baterie și, cu cât ai mai multă, cu atât vei economisi mai multă energie electrică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`