Explozii la un depozit de muniții bulgar: S-au înregistrat 18 răniți și 3 persoane dispărute

Explozii la un depozit de muniții bulgar: S-au înregistrat 18 răniți și 3 persoane dispărute
Un depozit de amuniții a explodat în apropierea orașului Sliven din sud-estul Bulgariei în după-amiaza de marți, rănind cel 18 persoane, dintre care două foarte grav. Ceilalți au fost deja externați din spital,...

Un depozit de amuniții a explodat în apropierea orașului Sliven din sud-estul Bulgariei în după-amiaza de marți, rănind cel 18 persoane, dintre care două foarte grav. Ceilalți au fost deja externați din spital, suferind doar răni usoare. Trei persoane sunt încă dispărute. Academia Bulgară de Științe a declarat că incidentul a produs un cutremur de magnitudine mică, în regiune, de 1,5 pe scara Richter, conform ageției de presă bulgare Novite.

Complexul în cauză aparține unei firme cu sediul în Sofia, Bereta Trading, care îl folosește pentru a demonta muniție.La momentul incidentului, se aflau 13 muncitori în clădire.

Alte două serii de explozii asemănătoare s-au produs, una în decurs de mai multe zile, în iulie 2008, la Celopecene, în apropiere de Sofia (vest), şi alta în noiembrie 2011, lângă satul Lovni-Dol (centru). În aceste explozii nu s-au înregistrat răniţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`