Explozie la un depozit de artificii, în Bulgaria. Cel puțin două persoane au fost rănite

Explozie la un depozit de artificii, în Bulgaria. Cel puțin două persoane au fost rănite
Sursa Foto: Freepik.com

Cel puțin două persoane au fost rănite joi seara, 25 iulie, în urma unei explozii provocată de un incendiu în depozitele unei fabrici de artificii de la periferia Sofiei.

„Depozitele de artificii sunt în flăcări. Am scos de acolo doi răniţi, un bărbat şi o femeie, care este rănită mai grav”, a declarat Dimităr Kangaldjiev, şeful de cabinet al ministrului de interne, la televiziunea publică BNT.

Doi răniți în urma unei explozii la un depozit de artificii din Bulgaria

Ministrul Kalin Stoianov susține că numărul persoanelor rănite ar putea crește, având în vedere că unul sau doi angajați se găseau în cele șase depozite ale fabricii de pirotehnice.

Imaginile difuzate de televiziunile bulgare arătau o serie de explozii de artificii şi nori de fum gri, timp de peste două ore de la prima explozie.

Exploziile au declanșat un incendiu și la un depozit din apropiere, scrie Agerpres.

La fața locului s-au deplasat ambulanțe și pompieri, însă iniţial aceştia au fost nevoiţi să aştepte la distanţă din motive de securitate.

Cetățenilor li s-a cerut, prin intermediul sistemului național de alertă, să evacueze zonele din imediata vecinătate a incendiului. Autoritățile au declarat că nu a fost necesară evacuarea orașului din apropiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`