EXPLOZIE DE PROPORŢII pe şosea: Un TIR s-a făcut SCRUM (VIDEO)

EXPLOZIE DE PROPORŢII pe şosea: Un TIR s-a făcut SCRUM (VIDEO)

Un camion a explodat în Rusia, după ce un alt autovehicul l-a izbit pe şosea. O roată a unui alt TIR s-a desprins şi a lovit autoturismul, care a intrat pe contrasens şi a intrat din plin în camion.
Accidentul s-a produs în apropiere de oraşul Voronej, la 500 de km sud de Moscova.

În urma impactului puternic, TIR-ul a intrat în parapeţii metalici de pe marginea drumului şi a explodat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:11 - O bătrână din Târgu Jiu a șocat întreaga țară. S-a urcat la volan deși are nevoie de cadru metalic pentru a se putea deplasa
23:06 - Decorațiunile de Crăciun, din nou pe rafturile magazinelor. Avertismentul sociologilor cu privire la următoarea perioadă
22:33 - Orașele din România în care există rivalități. Locuitorii lor nu se pot suporta: „Sunt pur și simplu rasiști”
22:29 - MAI anunță sporirea măsurilor de securitate în urma alertei ambasadei SUA la București .
21:58 - Uraganul Milton a lăsat dezastru în urma sa. Peste 1.000 de persoane au fost scoase din clădirile inundate, iar pagubele sunt estimate la 60 de miliarde de dolari
21:57 - Radu Miruță: Situația lui Clotilde Armand, acum, este identică cu momentul în care ea a candidat la primărie a doua oară. Oamenii au înțeles că este o chestiune cu iz politic (VIDEO)
21:47 - Eugen Tomac, despre scandalul de corupție al momentului: „Un om, fie el și medic, mai ales când a fost și ministru, trebuie să impună niște standarde destul de ridicate”
21:26 - Alertă de securitate emisă de Ambasada SUA la București, pentru acest weekend: „Amenințări la adresa instituțiilor religioase”. Ce informații au primit (VIDEO)
21:25 - Germania va oferi un nou ajutor militar Ucrainei. Olaf Scholz: „Noi îi ajutăm pe ucraineni în mod concret”
21:20 - Vor vota liberalii pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru? / Daniel Constantin: „PNL a venit cu măsuri de prevenție”