Experiența TRAUMATIZANTĂ prin care a trecut o regină a frumuseţii din Marea Britanie: ‘Este ca cel mai rău coşmar al tău, cel mai oribil film horror pe care l-ai văzut vreodată’

Experiența TRAUMATIZANTĂ prin care a trecut o regină a frumuseţii din Marea Britanie: 'Este ca cel mai rău coşmar al tău, cel mai oribil film horror pe care l-ai văzut vreodată'
Sursă foto: Instagram / Rubie Marie

O regină a frumuseţii din Marea Britanie a fost forţată de familia ei să se mărite cu un bărbat din Bangladesh, care o viola în fiecare zi ca să o lase gravidă pentru a se putea muta în Marea Britanie, relatează BBC.

Deşi avea doar 15 ani, Rubie Marie a fost forţată să se mărite cu un bărbat cu o vârstă dublă cât a ei, care voia să o lase gravidă pentru a se putea muta în Marea Britanie.

REPEDE CLICK AICI: LISTA CU ROMÂNII CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

În cele din urmă, femeia a născut prematur un copil, care suferă de un handicap.

REPEDE CLICK AICI: DACĂ EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT O SĂ AFLI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Potrivit femeii, fostul ei soţ ar fi fost purtătorul unui virus din familia herpetica, fără să îi fi spus.

Foto: Rubie Marie (sursă foto: Twitter / Rubie Marie)

„Este ca cel mai rău coşmar al tău, cel mai oribil film horror pe care l-ai văzut vreodată şi eşti blocată în aceeaşi scenă pentru totdeauna”, a precizat ea într-un interviu acorda pentru BBC.

REPEDE CLICK AICI: ÎNMORMÂNTAREA VEDETEI DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA CARE A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ MILIOANE DE ROMÂNI! (IMAGINI DRAMATICE)

Ea a fost forţată să se mărite în timp ce se afla cu familia într-o vacanţă în Bangladesh. Ea descrie modul în care a a procedat familia ei.

ÎNDRĂGITA VEDETĂ IUBITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI A MURIT: IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SICRIUL DESCOPERIT!

„Stăteam la masă şi mâncăm împreună cu toată familia şi el (tatăl lui – n.r.) pur şi simplu a venit şi s-a aşezat, a început să mănânce şi dintr-o dată, îmi aduc aminte că şi cum a fost ieri, a spus ‘Oh, nu ar fi minunat dacă am da-o pe Ruby spre maritis’?”, a relatat Rubie Marie, acum în vârstă de 35 de ani.

EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT? ȚINE-ȚI RESPIRAȚIA ȘI DĂ REPEDE CLICK AICI! AI GRIJĂ – POZELE SUNT ȘOCANTE!

Pentru a evita sarcina, femeia a folosit pastile contraceptive pe care le primise la vărul ei. În cele din urmă însă, familia soţului ei a înţeles ce se întâmplă şi i-a luat pastilele.

Foto: Rubie Marie (sursă foto: Twitter / Rubie Marie)

„Știa că vreau să mă duc acasă. Știa totul”, a precizat ea, referindu-se la soțul ei.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT FETELE DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ CE AU APĂRUT ÎN IPOSTAZE EROTICE (GALERIE FOTO FIERBINTE)

Câştigătoare a titlului de Miss Galaxy 2017, femeia a relatat că a reuşit să scape doar după ce s-a întors în Marea Britanie, pentru a naşte copilul.

Fetiţa s-a născut cu trei săptămâni mai devreme, medicii informând-o că suferă de un handicap.

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

Ulterior, femeia a fost diagnosticată cu citomegalovirus, un virus ce aparţine familiei herpetice, care se poate transmite la făt şi poate duce la probleme de auzi sau probleme de învăţare.

Foto: Rubie Marie (sursă foto: Twitter / Rubie Marie)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`