EVADARE ca în filme: Trei traficanţi mexicani de droguri, apropiaţi ai temutului El Chapo, au fugit dintr-o închisoare de maximă securitate (VIDEO)

EVADARE ca în filme: Trei traficanţi mexicani de droguri, apropiaţi ai temutului El Chapo, au fugit dintr-o închisoare de maximă securitate (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Evadare demnă de un scenariu din filmele de acţiune. Trei traficanţi mexicani de droguri, cunoscuți ca apropiaţi ai lui El Chapo, temutul şef al cartelului Sinaloa, au reuşit să fugă dintr-o închisoare de maximă securitate din Caracas, anunţă ministrul venezuelean pentru penitenciare, potrivit B1 TV. Salvatorii au aruncat în aer un zid al închisorii, au luat detinuţii şi s-au făcut nevăzuţi.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un comando înarmat a aruncat în aer zidul, apoi a pătruns în incinta penitenciarului şi au început să îi caute pe cei trei deţinuţi.

În numai câteva minute şi cei trei puşcăriaşi şi salvatorii lor s-au făcut nevăzuţi, scrie organizaţia Una ventana a la libertad, de apărare a drepturilor deţinuţilor.
Ministrul venezuelean pentru administrarea peniteniciarelor a declarat că cei trei au evadat din La Planta, o închisoare foarte violentă din Caracas închisă în 2012, dar redeschisă cinci ani mai târziu, de această dată ca „centru de reeducare” pentru deţinuţii străini.

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! VIOREL LIS E GATA! OANA A PREGĂTIT POMANA! IMAGINI SFÂȘIETOARE

Responsabilul venezuelean a oferit o recompensă pentru orice informaţie care ar conduce la prinderea celor trei traficanţi, dar nu a dat niciun detaliu despre modul în care a fost organizată evadarea, nici despre pedepsele la care erau condamnaţi.

Presa venezueleană a informat că cei aceştia ar face parte din cartelul mexican Sinaloa, organizaţie înfiinţată de Joaquin ‘Chapo’ Guzman, în prezent închis în Statele Unite.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Situaţia din sistemul penitenciar venezuelean este haotică din cauza grupurilor de infractori care tind să preia controlul închisorilor.

În 2018 s-au înregistrat 70 de evadări, în cursul cărora au reuşit să fugă 470 de deţinuţi, dintre care autorităţile au prins numai 105.

Principalii factori care fac posibil acest fenomen sunt închisorile vechi, suprapopularea, corupţia şi lipsa personalului, de altfel prost plătit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)