Europarlamentar britanic: România și Bulgaria sunt chinuite de corupție și crimă organizată. Nu ar fi trebuit lăsate să intre în UE

Europarlamentar britanic: România și Bulgaria sunt chinuite de corupție și crimă organizată. Nu ar fi trebuit lăsate să intre în UE
Europarlamentarul britanic Nigel Farage a atacat din nou extrem de dur România şi Bulgaria. Liderul formaţiunii naţionaliste şi eurosceptice UK Independence Party a declarat, într-un discurs susţinut în...

Europarlamentarul britanic Nigel Farage a atacat din nou extrem de dur România şi Bulgaria. Liderul formaţiunii naţionaliste şi eurosceptice UK Independence Party a declarat, într-un discurs susţinut în Parlamentul European, la Strasbourg, că celor două state, sunt macinate de corupţie şi crimă organizată si ca nu ar fi trebuit să li se permită aderarea la Uniunea Europeană.

Nigel Farage este cunoscut pentru atitudinea sa extrem de critică la adresa ţării noastre. Europarlamentarul britanic a condamnat aderarea României la Uniunea Europeană şi i-a criticat pe politicienii europeni că ignoră problemele actuale cauzate de recesiune.

„Dar aş vrea să atrag atenţia că sunteţi în negare şi cu privire la România şi Bulgaria. Acele două ţări sunt chinuite de corupţie şi crimă organizată. Nu ar fi trebuit niciodată lăsate să intre în Uniunea Europeană”, a spus Farage. 

De asemenea, europarlamentarul britanic susţine că nu este un lucru bun pentru ca Marea Britanie să aibă frontierele total deschise pe piaţa muncii.

„Vreau s-o spun foarte clar, noi, cei din UKIP, nu credem că e corect şi cinstit să avem frontierele total deschise de anul viitor pentru un număr nelimitat de oameni din acele ţări, să vină în Marea Britanie să lucreze, dar de asemenea, dacă vor, pentru a pretinde beneficii. Iar rezultatele recentelor alegeri parţiale din circumscripţia Eastleigh au arătat că electoratul britanic spune tot mai mult „ce-i de ajuns, e de ajuns”. Şi nu suntem doar noi, primarul oraşului Duisburg din Germania a declarat public că afluxul masiv de cetăţeni din România şi Bulgaria provoacă mari probleme sociale. Doamnelor şi domnilor, trebuie să admitem acest lucru: nu ar trebui să fim într-o uniune politică cu România şi Bulgaria”, a mai adăugat acesta.  Liderul UK Independence Party este de părere şi că zona euro se va destrăma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`