Eroină la opt ani. O fetiță a bătut cu o bâtă de baseball un hoț înarmat care încerca să jefuiască magazinul tatălui ei

Eroină la opt ani. O fetiță a bătut cu o bâtă de baseball un hoț înarmat care încerca să jefuiască magazinul tatălui ei
Sursa foto: Freepik.com

O fetiță a devenit eroină la opt ani, după ce a bătut cu bâta de baseball un hoț înarmat care voia să jefuiască magazinul tatălui ei din orașul Maplewood, Minnesota.

Fetiță de opt ani, eroină după ce a bătut cu bâta de baseball un hoț

The Independent scrie că tatăl fetei închidea magazinul atunci când un individ a intrat cu un pistol cu bile și a început să amenințe. Hoțul a fost identificat ca fiind Conchobhar Morrel, în vârstă de 37 de ani.

„(Morell) a pus pistolul pe masă, mi-a cerut să-i dau toți banii și tot ce era în casă, i-am spus că da, îți voi da totul”, a declarat managerul magazinului.

Managerul i-a transmis lui Morrel că îi înmânează toți banii pe care îi are, tot ce își dorea era ca fiica lui să fie bine.

După ce hoțul a mers în spatele tejghelei, unde se afla și micuța de opt ani, tatăl ei a reacționat și l-a lovit pe infractor.

„Sunt tată, nu o să las să se întâmple asta”, a spus acesta.

În timp ce tatăl băiatului îl imobiliza pe hoț, fetița a ieșit de sub tejghea cu o bâtă de baseball și l-a lovit de mai multe ori pe Morell.

„În ziua aceea, doar am vrut să plâng”, a declarat bărbatul pentru CBS News. „Când am văzut videoclipul, nu mă așteptam să facă asta. Mă așteptam ca o fetiță să plângă, să țipe”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:55 - Din ce este făcută celebră ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui