Emmanuel Macron vrea că sezonul 5 din „Emily in Paris” să se filmeze tot în Franța. „Vom lupta din greu”

Emmanuel Macron vrea că sezonul 5 din „Emily in Paris” să se filmeze tot în Franța. „Vom lupta din greu”
Sursa foto: Instagram/ Emily in Paris

Președintele Franței, Emmanuel Macron, se zbate pentru a convinge producătorii serialului „Emily in Paris” să continue filmările în Franța, nu la Roma, unde s-a terminat sezonul cu numărul patru. Dar, producătorii au anunțat că sezonul 5 se va filma la Roma.

Macron nu vrea ca filmările să aibă loc în Roma

Serialul i-a adus Franței foarte mulți turiști, a stimulat comerțul și a crescut numărul de cereri pentru agențiile imobiliare din Paris. Un studiu din acest an al Centrului Naţional al Cinematografiei şi Animaţiei (CNC) din Franţa a arătat că 38% dintre turiști au spus că au ales să viziteze Paris datorită serialului. Astfel că, acum își va muta concentrarea la Roma, ceea ce îl nemulțumește pe Emmanuel Macron care a spus că va lupta din răspunteri pentru ca filmările serialului să se desfășoare în continuare în Franța, conform G4media.

„Vom lupta din greu. Şi le vom cere să rămână în Paris! Emily în Paris la Roma nu are sens”, a spus Macron.

În serial a apărut chiar și soția președintelui francez, Brigette, o fostă profesoară de 71 de ani. Acesta a apărut în timp ce se afla la o întâlnire într-un restaurant și spune că o urmărește pe Emily pe Instagram. Membrii distribuției au lăsat prima doamnă a Franței să se îmbrace în hainel ei, dar și să improvizeze.

Macron a fost foarte mândru de soția sa că a avut un rol cameo în serial.

„Am fost super mândru, iar ea a fost foarte fericită să o facă. Sunt doar câteva minute, dar cred că a fost un moment foarte bun pentru ea”, a spus Macron.

Serialul a adus o serie de avantaje Franței

Acesta a adăugat că filmările pentru sezonul 5 al serialului ar trebui să aibă loc tot în Franța pentru că aduce o serie de beneficia țării, mai ales capitalei franceze. În plus, se crede că serialul au crescut căutările din online cu privire la mutarea în oraș. Biroul de turism din Paris va propune o listă cu 10 locuri de vizitat în care au fost filmate scene din serial.

„Cred că este bine pentru imaginea Franţei. Emily în Paris este super pozitivă în ceea ce priveşte atractivitatea pentru ţară. Pentru propria mea afacere, este o iniţiativă foarte bună”, a declarat Macron.

Sezonul 4 din „Emily in Paris” a cuprins evenimente din Roma, unde personajul principal a căutat noi oportunități de angajare, dar și o nouă poveste de dragoste. Luna trecută, producătorii serialului au transmis că al cincilea sezon se va desfășura între Paris și Roma, iar Emily va fi și în capitala Italiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra
09:49 - România are datorii mari în țările în care românii au fost tratați. Cea mai mare sumă trebuie plătită pentru Germania