Edilul unui oraș a făcut o captură de un milion de dolari, la pescuit cu familia / Incredibil ce a descoperit femeia într-un sac pe fundul apei

Edilul unui oraș a făcut o captură de un milion de dolari, la pescuit cu familia / Incredibil ce a descoperit femeia într-un sac pe fundul apei
Sursa foto: Freepik.com

Edilul din Tampa Florida, Jane Castor, a pescuit un milion de dolari, în timp ce era cu familia în Florida Keys. Femeia a găsit și a transportat un pachet care conținea cocaină în valoare de aproximativ 1,1 milioane de dolari.

Femeia a anunțat autoritățile cu privire la pachetul pe care l-a „capturat”

Potrivit Poliției de Frontieră din SUA, pachetul în valoare de un milion de dolari a fost descoperit la sud de Marathon, pe 23 iulie, conform CNN.

Edilul a salvat locația descoperirii pachetului pe ceasul ei, în timp ce familia acesteia a scos cocaina din apă pe barca lor de agrement. Biroul Șerifului din Monroe County a fost contactat pentru raportarea drogurilor, iar Agenții Poliției de Frontieră din Sectorul Miami au preluat apoi custodia drogurilor, conform Agenției de frontieră și Biroului Șerifului din Monroe County.

„Apreciem sprijinul continuu din partea comunității noastre de navigatori. Datorită eforturilor acestui bun samaritean, 70 de kilograme de cocaină sunt în custodia federală și în afara străzilor noastre. Încurajăm comunitatea să raporteze imediat activitățile suspecte autorităților locale”, a declarat Adam Hoffner, agent șef adjunct al patrulei.

Înainte de funcția ei actuală de primar, Castor „a petrecut 31 de ani la Departamentul de Poliție din Tampa, slujind în aproape orice calitate și în aproape fiecare cartier al orașului. În octombrie 2009, Castor a devenit prima femeie șef al poliției din Tampa, a servit timp de șase ani în acel rol”, se arată în biografia edilului de pe site-ul oficial al orașului Tampa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`