Droguri au fost găsite în podeaua unei creșe din New York. Un copil a murit din cauza unei posibile supradoze

Droguri au fost găsite în podeaua unei creșe din New York. Un copil a murit din cauza unei posibile supradoze
Sursă foto: DIICOT

În podeaua unei creșe din cartierul Bronx, din New York au fost găsite mai multe droguri. La aceeași grădiniță, un băiat de un an a murit din cauza unei posibile expuneri la substanțe interzise.

8-10 kilograme de droguri ascunse

Departamentul de poliției din New York a transmis că în podea erau ascunse droguri ce cântăreau între 8-10 kilograme, iar una dintre ele era Fentanilul, informează Libertatea.

Pe 5 septembrie, un copil de un an a murit din cauza unei posibile supradoze de doguri la creșa Divino Nino. Fentanilul a fost ascuns în cameră sub un covor, în timp ce copilul dormea. Alți trei copii au fost duși la spital din cauza simptomelor de expunere la drogurile puternice, iar o analiză a urinei arată prezența narcoticului.

Suspecții privind drogurile din creșă

Proprietara creșei și chiriașul ei au fost puși sub acuzare de posesie de narcotice cu scopul de a le distribui cu consecințe morale, dar și acuzații de conspirație. Amândoi au fost reținuți fără cauțiune și fiecare riscă închispare pe viață.
Avocatul proprietarei creșei a spus că ea nu a știu că drogurile erau ascunse în camera copilului care a murit.

Posibilul soț al proprietarei este în căutare, pentru că apare în imaginile de pe camerele de supraveghere când pleacă de la creșă cu niște pungi de plastic, în care este posibil să fi fost droguri.
Cantitatea de droguri ascunsă putea ucide 500.000 de persoane, a anunțat poliția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)