„Dragă Anule Nou, nu-mi lua pe nimeni!”. La câteva ore după ce o tânără a scris acest mesaj pe Facebook, iubitul ei a murit

Dragă Anule Nou, nu-mi lua pe nimeni!. La câteva ore după ce o tânără a scris acest mesaj pe Facebook, iubitul ei a murit
Pierpaolo Colapinto / Facebook

Cu ocazia Anului Nou, o tânără a scris un mesaj pe Facebook, în care cerea ca toți cei dragi să îi rămână aproape. La două ore distanță, într-o stranie coincidență, iubitul ei a murit subit.

„Dragă Anule Nou, nu-mi aduce nimic, atât timp cât nu-mi iei pe nimeni”, și-a scris tânăra, pe Facebook, dorință pentru noul an, scrie bari.corriere.it.

Iubitul ei, Pierpaolo Colapinto, a fost la serviciu în noaptea de Revelion. Fiind bucătar, a pregătit cina într-un restaurant din Manduriam o localitate din apropiere de Brindisi, Italia.

Colegii de muncă afirmă că tânărul nu se simțea prea bine în noaptea respectivă. El s-a întors acasă, a făcut un duș și apoi s-a prăbușit pe podea.

O coincidență stranie

Iubita lui a sunat imediat la serviciul de urgență iar medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat și l-au dus la spital. La scurt timp după ce a ajuns în camera de urgențe, tânărul în vârstă de 32 de ani a murit.

Încă nu se cunosc cauzele morții, care vor fi evidențiate ulterior autopsiei efectuate de medicii legiști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`