Două turiste au urmat instrucțiunile GPS-ului și s-au scufundat cu mașina într-un port din Hawaii

Două turiste au urmat instrucțiunile GPS-ului și s-au scufundat cu mașina într-un port din Hawaii

Incidentul a avut în portul Honokohau Small Boat Harbor din Kailua-Kona, o regiune de pe coasta de vest a Hawaii, potrivit The Washington Post.

Turistele nu au realizat ce li se întâmplă până când mașina a început să se scufunde

O înregistrare video realizată de Christie Hutchinson, un martor al incidentului, arată cum cele două femei s-au urcat cu centura de siguranță în Dodge Caravan în timp ce acesta se afla cu farurile adânci în apa tulbure.

„Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie, iar apoi, următorul lucru pe care l-am văzut a fost o mașină care a trecut direct pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare”, a declarat Hutchinson pentru The Post. „Au mers cu atâta încredere, nu aveau o expresie de panică pe fațe. Erau zâmbitoare”.

Înregistrarea video de duminică a lui Hutchinson arată cum ștergătoarele de parbriz ale mașinii încă se mișcau în timp ce mașina se înclina încet înainte, scufundându-se, dar femeile nu păreau să intre în panică.

View this post on Instagram

A post shared by Christie H (@thehutchess)

„Și ne-a luat o secundă să ne dăm seama ce se întâmpla, pentru că nu păreau panicate sau să se grăbească să iasă din mașină”, a declarat ea pentru Hawaii News Now.

„Sunt destul de sigură că nu trebuia să se întâmple așa ceva”, a spus Hutchinson în filmarea sa, în timp ce alți martori au strigat la turiste să iasă din mașină.

În cele din urmă, cele două femei și-au desfăcut centura de siguranță. Pasagera din dreapta a ieșit pe geam, în timp ce șoferița a rămas nemișcată, părând să nu știe cum să scape.

Înregistrarea video arată cum mai mulți bărbați intervin pentru a încerca să le salveze pe femei și să scoată mașina din port.

Înregistrarea video a surprins, de asemenea, momentul în care mașina s-a scufundat de tot, intrând în apă cu botul înainte, apoi dispărând sub suprafață.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`