Două persoane, lovite mortal de metrou, la o staţie din Paris / Victimele ar fi fost în stare de ebrietate

Două persoane, lovite mortal de metrou, la o staţie din Paris / Victimele ar fi fost în stare de ebrietate
Sursa foto: Twitter

Un bărbat şi o femeie au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce au fost loviți de o garnitură de metrou în Paris. Atât mecanicul garniturii, cât şi martorii accidentului au fost transportaţi la spital, în stare de şoc, scrie Agerpres, preluând AFP.

Două persoane au murit la metroul din Paris, după ce au fost lovite de o garnitură de tren

În jurul orei locale 0:45, la staţia de metrou Gaîté, din arondismentul 14, „două persoane au coborât voluntar pe şine înainte de a fi lovite de tren la intrarea în staţie”, a precizat pentru AFP regia de transport a Parisului (RATP).

Serviciile de urgenţă au intervenit, dar cele două persoane au fost declarate decedate. „O anchetă a fost deschisă de poliţie pentru a stabili circumstanţele exacte ale acestei tragedii”, a adăugat RATP.

Mecanicul şi martorii au ajuns la spital în stare de şoc

Martorii accidentului sunt în stare de şoc şi au fost preluaţi de serviciile de urgenţă, potrivit pompierilor. „Conducătorul metroului, şi el în stare de şoc, a fost luat în grijă de supraveghetorul său şi de pompieri. Testele sale de alcoolemie şi antidrog au fost negative”, a precizat RATP, adăugând că o unitate de asistenţă pentru victime a fost „imediat înfiinţată”, potrivit news.ro.

Victimele erau în stare de ebrietate

O sursă apropiată dosarului a precizat că victimele par să fie două persoane fără adăpost aflate în stare de ebrietate, informație confirmată și de sursele publicației franceze Le Figaro.

Acesta este al doilea incident mortal petrecut la metroul parizian în ultimele zile. Sâmbătă, 22 aprilie, în stația Bel-Air de pe linia 6 a metroului, o femeie în vârstă de 46 de ani și-a pierdut viața, după ce și-a prins haina în ușa unui vagon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la aproape 80 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o să îi stea alături
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)