Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite într-o explozie dintr-o parcare subterană din Elveția

Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite într-o explozie dintr-o parcare subterană din Elveția
Sursa foto: Pixabay.com

O explozie urmată de un incendiu a provocat două victime la Nussbaumen, în cantonul Aargau, joi seara, 13 iunie. 11 persoane au fost rănite, informează poliția cantonală. Locuitorii blocului turn au fost evacuați, scrie Swiss Info.

Explozie urmată de un incendiu, în Elveția. Doi morți și 11 răniți

Pagubele materiale sunt considerabile, susține poliția. Mai multe explozii au fost raportate la poliție în parcarea subterană a blocului turn cu puțin timp înainte de ora 19:00. Pentru a interveni la fața locului, un număr mare de polițiști, pompieri și salvatori a fost mobilizat.

Când salvatorii au ajuns la fața locului, incendiul se extinsese deja la primul etaj.

Pompierii au avut parte de o misiune destul de dificilă, având în vedere că la ora 23:00 aceștia încă se luptau cu flăcările. Locuitorii turnului au fost evacuați de către serviciile de urgență. Potrivit poliției cantonale, aceștia nu se pot întoarce în apartamentele lor. Autoritățile organizează pentru ei o cazare de urgență.

Pe lângă ambulanțe, trei elicoptere de salvare au fost trimise pentru a lupta împotriva incendiului. Întrucât dronele le-au împiedicat să zboare, poliția a cerut ca aceste aparate să fie aduse de urgență la sol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`