Dorință neașteptată în izolare. Iată de ce a avut nevoie o femeie de 93 de ani (VIDEO)

Dorință neașteptată în izolare. Iată de ce a avut nevoie o femeie de 93 de ani (VIDEO)
FOTO: Dailymail.com

Dorința neașteptată a unei femei de 93 de ani din Pannsylvania, SUA a devenit virală în mediul online. Aflată singură, în locuința ei din Pittsburg, doamna Olivia Veronesi a avut o solicitate inedită pentru vecinii și fiicele ei care o ajutatu în timpul izolării.

Viața pe durata izolării le poate aduce mai multe dificulăți persoanelor în vârstă. Fiind una dintre cele mai vulnerabile categorii în fața infecției cu noul coronavirus, persoanelor în vârstă li se recomandă să rămână cât mai mult timp în interiorul locuinței și să iasă doar pentru deplasări urgente.

Acesta este și cazul doameni Olivia Veronesi, din Pennsylvania, SUA care a avut nevoie de puțin „ajutor” din partea vecinilor pentru realizarea cumpărăturilor. Femeia în vârstă de93 de ani a găsit o aoluție prin care să îi anunțe pe locuitorii din proximitatea casei de nevoile ei. A fost fotografiată, iar imaginile au ajuns rapid virale în mediul online.

Dorința neasteptată din izolare

Femeia în vârstă de 93 de ani s-a așezat la ferastra casei din Pittsburg, îmbrăcată într-un cardigan roz cu o pancardă în mână, pe care a scris „Am nevoie de mai multă bere”. În cealaltă mână Veronesi a ținut o doză din berea ei preferată, ca vecinii sau fiicele acesteia să știe ce trebuie să cumpere, relatează Daily Mail.

Rudele au fotografiat-o în timp ce aștepta la fereastră, iar fotografia postată pe rețelele de socializare a făcut înconjurul internetului, până când a ajuns la un canal local de televiziune.

Olivia Veronesi, în vârstă de 93 de ani a primit din partea vecinilor și a rudelor noi provizii de bere astfel și a fost intervievată de către cei de la KDKA.

FOTO: Dailymail.com

Obiceiurile vechi se respectă și în pandemie

Doamna Veronesi se pare că are un istoric vechi cu berea americană Coors Light. Ritualul femeii de 93 de ani presupune câte o gură de bere în fiecare seară. „Beau câte o bere în fiecare seară. Am una chiar acum pe masa din casă. Vrei și tu una?” a întrebat femeia reporterul de la KDKA, potrivit sursei citate mai sus.

Fotografiile cu Veronesi ținând în mână berea primită au făcut înconjurul internetului, reușind să fie distribute de aproximativ 46. 000 de ori. Pozele au adunat peste 25. 000 de likeuri și aproximativ 2. 500 de comentarii, relatează Daily Mail.

Numărul infectărilor cu noul coronavirus în Statele Unite

În SUA, numărul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus a ajuns până luni la 560.433, 113 dintre acestea fiind raportate doar în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor a crescut, ajungând la 22. 115 de persoane decedate din cauza COVID-19. Pe teritoriul Statelor Unite, 32. 634 de persoane s-au vindecat de COVID-19.

În Pennsylavania, statul din care provinde și doamna Veronesi, femeie în vârstă de 93 de ani care a dorit să le transmită apropiaților ultimele sale nevoi în timpul pandemiei, a înregistrat 22920 de cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus. Dintre acestea, 561 de persoane au decedat în timp ce 21. 709 au fost declarate vindecate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`