Dorința înspăimântătoare a lui Alain Delon după ce a supraviețuit a două accidente vasculare. Fiul său a confirmat totul: „Da, e adevărat, m-a întrebat”

Dorința înspăimântătoare a lui Alain Delon după ce a supraviețuit a două accidente vasculare. Fiul său a confirmat totul: „Da, e adevărat, m-a întrebat”
Foto: Facebook

Alain Delon ar fi solicitat să i se permită eutanasierea, ca o cale de scăpare din durerea înspăimântătoare. Cu mulți ani în urmă, acesta a trecut prin două accidente vasculare cerebrale, iar de atunci viața sa a cunoscut o schimbare radicală.

Alain Delon vrea să i se permită eutanasierea

Anthony Delon, fiul actorului francez în vârstă de 86 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat postului RTL că tatăl său i-a solicitat sprijin pentru a se sinucide asistat printr-un proces asistat, iar el a acceptat să îl însoțească în ultimele clipe ale vieții sale: „Da, e adevărat, m-a întrebat”.

Deși sinuciderea asistată nu este legală în Franța, Alain Delon ar putea considera posibilitatea acestui act, beneficiind de faptul că își are reședința în Elveția.

După ce a făcut cunoscută decizia sa de a recurge la sinuciderea asistată, Alain Delon a transmis un emoționant mesaj către cei care l-au sprijinit pe parcursul anilor și către viitorii actori, scrie Click.ro.

Ce declarații a făcut actorul

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit de-a lungul anilor și mi-au oferit un mare sprijin, sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la locul de muncă, ci în viața de zi cu zi, între victorii și înfrângeri”, a împărtășit Alain Delon într-o declarație după ce fiul său i-a dezvăluit intenția de a se sinucide asistat.

„Eutanasia este cel mai logic și firesc lucru de făcut. De la o anumită vârstă, avem dreptul să plecăm pașnic din această lume, fără sprijinul unui spital sau al dispozitivelor de susținere a vieții”, a spus Alain Delon într-un interviu în 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`