Donald Trump speră că America va șterge Iranul de pe fața Pământului dacă oficialii iranieni îl vor asasina

Donald Trump speră că America va șterge Iranul de pe fața Pământului dacă oficialii iranieni îl vor asasina
Donald Trump. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Kyle Mazza

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, speră că America va șterge Iranul de pe fața Pământului în cazul în care oficialii iranieni îl vor asasina.

Declarația fostului președinte american vine după ce premierul israelian Benjamin Netanyahu a vorbit despre o astfel de amenințare.

Trump speră că America va șterge Iranul de pe fața Pământului

„Dacă îl ‘asasinează pe preşedintele Trump’, ceea ce este întotdeauna o posibilitate, sper că America va anihila Iranul, îl va şterge de pe faţa Pământului”, a scris Donald Trump pe Truth Social.

„Dacă acest lucru nu se va întâmpla, liderii americani vor fi văzuţi ca nişte laşi ‘fără curaj’”, a adăugat el.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat în timpul dinscursului său în fața Congresului SUA că „după cum am aflat recent, ei (Iranul) au ameninţat chiar că îl vor asasina pe preşedintele Trump”, scrie Agerpres.

În presă au apărut câteva informații potrivit cărora autoritățile americane ar fi primit în urmă cu ceva vreme informații cu privire la faptul că Teheranul punea la cale un complot împotriva lui Trump.

Iranul a respins acuzaţiile, pe care le-a descris drept „răuvoitoare”.

Kamala Harris a declarat recent că Donald Trump nu mai este de acord cu o dezbatere pe 10 septembrie și „pare că dă înapoi”.

„Trump a fost de acord cu o dezbatere pe 10 septembrie. Acum se pare că dă înapoi. Alegătorii merită să vadă ecranul împărțit care există pe scena de dezbatere. Sunt gata. Deci să îi dăm drumul”, a scris Harris pe X.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`