Donald Trump solicită pedeapsa cu moartea pentru oricine ucide un ofițer de poliție

Donald Trump solicită pedeapsa cu moartea pentru oricine ucide un ofițer de poliție
Foto: businessinsider.com

Donald Trump a primit aprobare de la reprezentanții de poliție din „Noua Anglie” care încuviințează pedeapsa cu moartea pentru orice persoană care ucide un polițist, potrivit HTC News.

Membrii Comitetului executiv care au participat o întâlnire cu ușile închise pentru a vota au spus că observațiile lui Trump au fost parte a discuțiilor lor, însă  cea mai mare parte a conversației a fost centrată pe comentariile lui anterioare în sprijinul poliției.

„Ascultă, mesajul nostru foarte clar: Este aceasta ceea ce urmează să facă președintele SUA pentru a uni această țară în efortuurile de a salva ofițerii de poliție?”, a declarat Flynn a declarat înainte de vot.

Uniunea este formată din aproape 5.000, dintre care aproximativ 200 de localnici din regiune, conform lui Flynn, dar nu a primit prea multă atenție din partea candidaților.

„Forțele de poliție din întreaga țară au avut parte de vremuri grele. O mulțime de oameni au fostucisi”, a declarat Trump.

El a continuat să solicite pedeapsa cu moartea pentru orice persoană care ucide un polițist.

„I-am spus că unul din primele lucruri pe l-aș face în termeni de ordin executiv, dacă voi câștiga, va fi semnarea unei declarații care va spune că oricine ucide polițiști, va fi pedepsit cu moartea”, a mai precizat Trump.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`