Donald Trump respinge puternic o nouă dezbatere cu Kamala Harris: „Am câştigat ultimele două întâlniri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”

Donald Trump respinge puternic o nouă dezbatere cu Kamala Harris: „Am câştigat ultimele două întâlniri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”
Donald Trump. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Kyle Mazza

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a exclus definitiv miercuri să participe la a doua dezbatere prezidenţială împotriva democratei Kamala Harris, transmite AFP, citată de Agerpres.

Prima dezbatere între Trump și Harris a avut loc pe 10 septembrie

„Nu va fi nicio revanşă!”, a scris Trump pe reţeaua sa socială, Truth Social, în ciuda propunerilor făcute de canalele CNN şi Fox News de a difuza o întâlnire faţă în faţă între cei doi candidaţi.

„Kamala a declarat clar ieri că nu va face nimic diferit de Joe Biden, aşa că nu este loc de dezbatere”, a adăugat Trump. CNN a stabilit un ultimatum pentru joi ca Trump şi Harris să accepte să dezbată pe 23 octombrie pe undele sale la Atlanta, în Georgia. Fox News a propus o dezbatere în Pennsylvania pe 24 sau 27 octombrie.

Trump a refuzat ambele oferte.

Prima dezbatere între Trump și Harris, una cu scântei, înainte de alegerile din 5 noiembrie a avut loc pe 10 septembrie.
Trump a invocat alte motive pentru a-şi explica refuzul: a susținut în special că „este deja foarte târziu în proces, votul a început deja”.

De asemenea, el a subliniat că nu mai este nevoie să dezbată din nou, pentru că, în opinia sa, a dominat-o pe Kamala Harris pe 10 septembrie. „Am câştigat ultimele două dezbateri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”, a spus Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:01 - Ciolacu, după anunțul lui Ciucă despre întreruperea dialogului dintre cele două partide de la Guvernare: “La mine nu merg șmecheriile astea. Nici măcar în campanie”
11:53 - De ce uraganul Milton este atât de violent. Valurile de căldură sunt factorul principal al formării sale
11:52 - Cum a ajuns „perla României” o stațiune părăsită? Pe vremuri era o bijuterie a turismului românesc, însă în prezent are străzi pline de gropi și multe pensiuni închise
11:48 - Substanțe toxice în mărci de săpun populare. Le găsim în toate magazinele din România
11:34 - Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită inclusiv sub formă de găini și ouă
11:26 - Ce cadou de nuntă a primit George Simion de la Gigi Becali: „Cred că două tone au fost”
11:21 - Nicolae Ciucă spune că PNL rupe dialogul politic cu PSD, dar rămâne la guvernare: „Vom continua să facem tot ceea ce ține de noi pentru a putea să protejăm românii de orice abuz”
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”