Donald Trump, prima conferință după condamnare: Avem un președinte și un grup de fasciști care ne distrug țara. Toate astea sunt făcute de Biden și oamenii lui (VIDEO)

Donald Trump, prima conferință după condamnare: Avem un președinte și un grup de fasciști care ne distrug țara. Toate astea sunt făcute de Biden și oamenii lui (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, a susținut o primă conferință de presă după ce a fost condamnat penal în dosarul plăților către Stormy Daniels și susține că în spatele situației cu care se confruntă se află „Biden și oamenii lui”.

Declarații din conferința lui Donald Trump:

  • Dacă îmi pot face mie asta, o pot face oricui. Sunt oameni răi, în multe cazuri sunt oameni bolnavi. Când te uiți ce se întâmplă cu țara noastră, milioane și milioane de oameni vin din toate părțile lumii, nu numai din America de Sud, ci din Africa, din Asia, din Orientul Mijlociu, și vin din închisori, și vin din instituții de boli mentale, din aziluri de nebuni, și vin în țara noastră din toată lumea, iar noi avem un președinte și un grup de fasciști care nu vor să facă nimic în legătură cu acest lucru, pentru că ar putea chiar acum, astăzi, ar putea să o oprească. Ne distrug țara.
  • Vor să vă crească taxele de patru ori, vor să împiedice să mai aveți mașini, cu mandatele lor ridicole care vă fac imposibil să vă mai luați o mașină, să vă mai permiteți o mașină, dar fac foarte posibil pentru China să ne construiască mașinile. Este o problemă foarte serioasă.
  • Tocmai am trecut prin una din multele experiențe în care am avut un judecător aflat în conflict de interese. Nu a existat niciodată un judecător aflat într-un conflict de interese mai mare. Niciun candidat prezidențial nu a primit vreodată un ordin de tăcere. Eu am primit un ordin de tăcere, un ordin de tăcere murdar, în care a trebuit să plătesc sancțiuni și amenzi de mii de dolari și am fost amenințat cu închisoarea.
  • Gândiți-vă, sunt candidatul principal, îl conduc pe Biden cu mult, sunt persoana cu prima șansă la obținerea președinției și sunt sub un ordin de tăcere din partea unui om care nu poate lega două propoziții.
  • Toate astea sunt făcute de Biden și oamenii lui, poate că mai degrabă oamenii lui, nu știu dacă Biden știe atât de multe despre asta pentru că nu știu dacă știe ceva în general, dar cu toate astea este președintele. Astea vin de la Washington și nimeni nu a mai văzut vreodată ceva de genul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital