Donald Trump, președintele SUA: Democrații vor să lase fiecare oraș la mila stângii radicale. Vor să ne îndoctrineze copiii și să demoleze fiecare valoare americană

Donald Trump, președintele SUA: Democrații vor să lase fiecare oraș la mila stângii radicale. Vor să ne îndoctrineze copiii și să demoleze fiecare valoare americană
foto: Hepta.ro / Abaca Press / Pool/ABACA

Donald Trump, președintele în exercițiu al SUA și candidat la un nou mandat în cadrul alegerilor din 3 noiembrie, a avut un mesaj tranșant pentru electorat, căruia i-a transmis că o victorie a „democraților radicali de stânga” în cursa pentru Casa Albă ar însemna „moartea prosperității americane” și ar „distruge” țara.

Președintele SUA, despre democrați și stânga radicală

„Ei vor să dezrădăcineze și să demoleze fiecare valoare americană. Vor să șteargă orice urmă de religie din viața națiunii. Vor să ne îndoctrineze copiii, să lase poliția fără fonduri, să abolească suburbiile, să incite la revolte și lăse fiecare oraș la mila stângii radicale”, a declarat cel de-al 45-lea președinte al SUA, miercuri, potrivit AP News.

Președintele Donald Trump s-a deplasat, miercuri, în vestul statului american Texas, unde și-a continuat ofensiva politică împotriva „democraților nebuni din stânga radicală” și a susținut că o eventuală victorie a lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie ar echivala cu distrugerea industriei energetice a SUA.

Liderul de la Casa Albă a dezamorsat și speculațiile cu privire la industria americană de petrol și gaze, despre care spune că nu se regăsește într-o situație atât de dificilă pe cât este prezentată, dar care se confruntă, totuși, cu efectele pandemiei de coronavirus și o cerere globală supraîncărcată, care au condus prețurile țițeiului pe un teritoriu negativ în această primăvară. În cele din urmă, prețurile și-au mai revenit, iar barilul a urcat la 40 de dolari – fiind încă sub nivelul de care au nevoie anumiți producători pentru a ajunge pe zero.

„Suntem ok acum. Ne-am revenit, ne-am revenit”, a transmis Donald Trump susținătorilor săi. Președintele în exercițiu al SUA și-a prezentat planurile pentru industria de petrol și gaze în contrast cu rivalul său democrat Joe Biden, care este adeptul unei strategii mai prietenoase pentru climă și mediul înconjurător, deși nici măcar fostul vicepreședinte nu a vrut să afirme cu subiect și predicat că va interzice fracturarea hidraulică – metoda de producție care avea să dea un adevărat imbold sectorului, în special în timpul administrației Obama.

„Dacă ajung ei (n.r – la Casa Albă), nu veți mai avea energie care să provină din mărețul stat Texas”, a subliniat Donald Trump, care a avut poziții asemănătoare în discursurile de campanie susținute la Ohio și Pennsylvania.

Ce afirma președintele Donald Trump despre „revoluția culturală a stângii”

Nu este pentru prima oară când Donald Trump, un președinte cunoscut pentru viziunile creștin-conservatoare și politica sa „America First”, se poziționează împotriva „revoluției culturale a stângii”, după cum chiar el a intitulat-o, pe fondul gesturilor de reinterpretare a trecutului cu care se confruntă spațiul occidental. De altfel, reprezentanții administrației sale acuzau Antifa, curent de gândire și acțiune de extremă stânga, că este în spatele violențelor de la protestele izbucnite în SUA după moartea lui George Floyd, ba chiar președintele american anunța că va înscrie mișcarea în rândul organizațiilor teroriste.

„Instabila mulțime de stânga (n.r. – ideologică) încearcă să ne vandalizeze istoria, să ne profaneze monumentele, frumoasele noastre monumente, să ne dărâme statuile și să chinuie, anuleze și persecute pe oricine nu se conformează cu revendicările lor, pentru un control total și absolut. Cruda campanie de cenzură și de excluziune încalcă tot ceea ce ne este drag nouă, ca americani. Vor să ne demoleze moștenirea, astfel încât să instaureze noul lor regim represiv”, a afrirmat Donald Trump, la jumătatea lunii iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`