Donald Trump, "PREGĂTIT" să discute cu Kim Jong-Un

Donald Trump, "PREGĂTIT" să discute cu Kim Jong-Un

Președintele american Donald Trump a precizat că estepregătit să discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, exprimându-și speranța că discuțiile dintre Phenian și Seul vor continuă și după Jocurile Olimpice.

"Mereu am crezut în discuții. Sigur că sunt de acord, nu am nicio problema cu acest lucru", a declarat președintele american la Câmp David, referindu-se la un posibil dialog telefonic cu liderul nord-coreean, citat de Reuters.

Trump a subliniat că acest dialog nu ar putea avea loc fără condiții prealabile.

"Mi-aș dori că aceste discuții să continue și după JO, aș vrea să văd sportivii nord-coreeni la Olimpiada și lucrurile ar putea continuă și mai departe", a precizat Trump.

Întâlnirea care va avea loc în 9 ianuarie va avea că tema găsirea modalităților că sportivii nord-coreeni să poată participa la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud, din luna februarie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie