Donald Trump pare TERMINAT: Hillary Clinton e în postura lui Geoană din 2009. Tot ce trebuie să facă e să nu se ducă la SPA, la Vîntu (VIDEO)

Donald Trump pare TERMINAT: Hillary Clinton e în postura lui Geoană din 2009. Tot ce trebuie să facă e să nu se ducă la SPA, la Vîntu (VIDEO)

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat pare a fi însemnat finalul carierei politice a lui Donald Trump. După ce media a dăzvăluit o înregistrare în care acesta povesteşte nonşalant cum hărţuia sexual femei, întreaga presă americană l-a considerat, la unison, un om terminat.

Peste toate acestea, Trump a pierdut şi sprijinul marilor vedete de peste Ocean. Bono de la U2 a folosit aproape zece minute din propriul concert pentru a-l ataca pe Trump, iar Robert de Niro a lansat un clip devenit rapid viral în care îl ameninţă în termeni extrem de duri pe Trump.

În plus, celebrul Arnold Schwarzenegger a anunţat oficial că va fi prima dat când nu va putea vota un candidat republican în cursa pentru Casa Albă. Asta după ce, peste 150 de lideri republicani s-au dezis în ultimele ore de Trump, iar delimitările continuă într-un ritm accelerat.

Chiar şi soţia sa, Melania Trump, a anunţat oficial că declaraţiile soţului ei sunt “inacceptabile şi ofensatoare”.

În aceste condiţii, tot ce trebuie să facă Hillary Clinton în acest moment este să NU gafeze şi să profite de prăbuşirea lui Trump. Situaţia poate semăna, paradoxal, cu alegerile prezidenţiale din 2009, din România. Atunci, Traian Băsescu părea învins de Mircea Geoană, după ce toată media s-a raliat împotriva acestuia. De asemenea, cu câteva zile înainte de alegeri, au apărut celebrele imagini în care Băsescu loveşte un copil, imagini considerate la acea vreme devastatoare pentru şansele lui Băsescu de a obţine un nou mandat la Cotroceni.

Şi totuşi, Geoană a pierdut, dar nu neapărat datorită măiestriei lui Băsescu, ci din propria vină. Înaintea ultimei dezbateri televizate, acesta s-a dus în vizită la Sorin Ovidiu Vîntu, alimentând astfel toate speculaţiile cum că întreaga sa campanie ar fi fost finanţată de mogul. Atunci au apărut celebrele glume cu “vizita lui Geoană la SPA-ul lui Vîntu”. Băsescu a profitat de aceste informaţii şi a câştigat, la mustaţă, alegerile.

Imaginile cu Traian Băsescu lovind un copil puteau decide alegerile din 2009

#DIRECT_ONE_x8xp0h#

Cum în SUA dezvăluirile privind e-mailuri transmise de Hillary Clinton nu par a influenţa prea mult decizia alegătorilor, aceasta pare favorită certă în actualul context. Aşa că, dacă nu va gafa ca Geoană în 2009, cel mai probabil va deveni prima femeie preşedinte din istoria Americii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie