Donald Trump, în Manhattan pentru o depoziție generală în fața procurorului general din New York: „Voi putea în sfârșit să arat ce companie grozavă, profitabilă și valoroasă am construit”

Donald Trump, în Manhattan pentru o depoziție generală în fața procurorului general din New York: „Voi putea în sfârșit să arat ce companie grozavă, profitabilă și valoroasă am construit”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a ajuns în Manhattan pentru o depoziție în fața procurorului general din New York, Letitia James, arată o postare a republicanului pe platforma sa socială, Truth Social, potrivit Reuters.

Donald Trump, depoziție generală în fața procurorului general din New York

În septembrie 2022, procuroarea a inițiat o acțiune la instanța din New York, acuzându-i pe Donald Trump și pe cei trei copii adulți ai săi de evaluare eronată a unor proprietăți imobiliare pentru a obține împrumuturi favorabile și scutiri fiscale. Trump a dat-o la rândul său în judecată pe Letitia James.

În martie, fostul președinte american a solicitat instanței să amâne termenul cazului cu șase luni, spunând că un astfel de demers ar asigura timpul necesar pentru verificarea volumului uriaș de documente și audierea zecilor de martori.

„Voi putea în sfârșit să arat ce companie grozavă, profitabilă și valoroasă am construit, de fapt, printre cele mai tari afaceri imobiliare din lume”, a declarat Donald Trump, joi, pe Truth Social.

Donald Trump, care intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, a fost pus sub acuzare în această lună și de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, într-o speță în care a fost inculpat pentru 34 de capete de acuzare, inclusiv pentru că ar fi orchestrat plăți către două femei în preajma alegerilor din 2016 pentru a împiedica divulgarea informațiilor despre presupusele relații sexuale pe care le-ar fi avut cu acestea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`