Donald Trump îl atacă pe George Clooney, după ce actorul a spus că Joe Biden ar trebui să-și retragă candidatura la președinția SUA: „Să iasă din politică și să se întoarcă la filme”

Donald Trump îl atacă pe George Clooney, după ce actorul a spus că Joe Biden ar trebui să-și retragă candidatura la președinția SUA: „Să iasă din politică și să se întoarcă la filme”
sursă foto: captură YT

Donald Trump l-a atacat pe George Clooney pe Truth Social după ce actorul laureat al Oscarului a publicat un articol de opinie pentru The New York Times în care l-a îndemnat pe Joe Biden să-și retragă candidatura la președinție, anunță Variety.

Trump a spus despre Clooney că este un fals actor care nu se pricepe la nimic

Clooney este unul dintre numeroasele nume de la Hollywood care i-a cerut în ultimele zile pe Biden să renunțe la cursa împotriva lui Trump. În articolul său de opinie, Clooney a spus că Biden a salvat democrația o dată și că ar putea face acest lucru din nou retrăgându-se și dându-le astfel democraților o șansă mai bună de a-l învinge pe Trump.

„Așa că acum falsul actor George Clooney, care n-a fost nici măcar aproape de ideea de a de a juca într-un film bun, intră în joc”, a postat Trump ca reacție la articolul de opinie al actorului. „S-a întors împotriva Coruptului Joe ca un șobolan, așa cum amândoi sunt de altfel.”

„Ce a știut vreodată Clooney despre ceva, orice?” a întrebat Trump. „El se folosește de „așa zisul argument” al democraților că Biden, cel mai îngrozitor președinte din istoria Statelor Unite, ar fi „salvat democrația noastră”.

‘Nu, Coruptul Joe a fost cel care a creat cea mai devastatoare INFLAȚIE din istoria țării noastre, care ne-a făcut națiunea de rușine în Afganistan și a cărui politică a frontierelor deschise a permis milioanelor de oameni să se reverse ilegal în Țara noastră, mulți direct din închisori și instituții pentru sănătatea mintală. Coruptul Joe Biden nu ne-a salvat democrația, ci ne-a îngenuncheat democrația. Clooney ar trebui să iasă din politică și să se întoarcă la televiziune. Deși nici meseria aceea nu l-a ajutat prea mult!!!”

Clooney i-a cerut președintelui Biden să lase loc unui candidat mai bun

Clooney, care a găzduit o mare strângere de fonduri la Hollywood pentru Biden în iunie, care a strâns suma record de 28 de milioane de dolari, și-a publicat articolul de opinie în urma performanței dezastruoase a lui Biden în prima dezbatere prezidențială din 2024 împotriva lui Trump.

„Este devastator să spun asta, dar Joe Biden cu care am fost acum trei săptămâni la strângerea de fonduri nu mai este Joe Biden din 2010”, a observat Clooney. „N-a fost nici măcar Joe Biden din 2020. Era același om pe care l-am văzut cu toții la dezbatere.”

Clooney a scris că democrații au fost „atât de înspăimântați de perspectiva unui al doilea mandat al lui Trump, încât am ales cu toții să ignorăm fiecare semnal de avertisment” legat de îmbătrânirea lui Biden.

„Este vorba despre vârstă. Nimic mai mult”, a adăugat Clooney. „Dar ste vorba și că nimic nu mai e reversibil. Nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte.

În plus, nu vom câștiga Camera și vom pierde Senatul. Aceasta nu este doar părerea mea; aceasta este opinia fiecărui senator, membru al congresului și guvernator cu care am vorbit în privat. Fiecare crede același lucru, indiferent de ceea ce spune în mod public.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`