Donald Trump îi descalifică pe ambasadorul britanic la Washington: ‘Un tip foarte prost’

Donald Trump îi descalifică pe ambasadorul britanic la Washington: 'Un tip foarte prost'
foto: hepta.ro.

Președintele SUA, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa ambasadorului britanic la Washington, marți, ca răspunsla insultele pe care diplomatul londonez le-a făcut (în privat) la adresa administraţiei lui.

Șeful de la Casa Albă l-a descris peKim Darroch ca fiind’un tip foarte prost’.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Ambasadorul britanic în Statele Unite numai este agreat şi nu se va mai trata cu el, iar Theresa May a făcut un dezastru cuBrexitul, a mai precizat preşedintele american,Donald Trump.

„Am fost foarte critic cu privire la modul în care Marea Britanie şi premierul Theresa May au gestionatBrexitul. Ce dezastru au făcut ea şi reprezentanţii ei. I-am zis cum ar trebui să fie făcută, dar ea a decis să procedeze altfel”, a precizatDonald Trumppe Twitter.

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

„Nu îl cunosc pe ambasador(cel britanic, de la Washington – n.r.), dar nu este îndrăgit sau agreat în interiorul Statelor Unite. Nu vom mai trata cu el. Vestea bună este bună pentru Regatul Unit e ca în curând vor avea un nou prim-ministru. Deşi mi-a plăcut vizită oficială magnifică de luna trecută, Regina a fost cea care m-a impresionat cel mai mult”, a mai scris pe Twitter preşedintele american.

Replica luiDonald Trumpa venit după ce, duminică, au fost publicate în presa britanică o serie de scrisori în care ambasadorul britanic în Statele Unite, Sir Kim Darroch, se arăta mai mult decât critic cu privire la administraţia Trump.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Administraţia Trump este„ineptă, nesigură şi incompetentă”, iar Casa Albă este„disfuncţională într-un mod unic”şi„diviziată”, precizase ambasadorul în mesaje. Tot ambasadorul britanic indicase, însă, şi căDonald Trumpare totuşi„o cale credibilă”către un al doilea mandat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`