Donald Trump i-a spus nepotului său să-și lase fiul cu dizabilități să moară, apoi să se mute în Florida. Întâmplarea, povestită de Fred Trump în noua sa carte

Donald Trump i-a spus nepotului său să-și lase fiul cu dizabilități să moară, apoi să se mute în Florida. Întâmplarea, povestită de Fred Trump în noua sa carte
Donald Trump. Sursa foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Donald Trump i-a spus nepotului său, Fred Trump al III-lea, că ar trebui să-și lase fiul cu dizabilități să moară, apoi să se mute în Florida. Dezvăluirea apare în cartea „All in the Family: The Trumps and How We Got This Way („Toți în familie: Familia Trump și cum am ajuns așa”), scrisă de Fred Trump și care va fi publicată săptămâna viitoare.

Fred Trump, noi dezvăluiri despre candidatul republican la Casa Albă

Potrivit The Guardian, care a intrat în posesia volumului, Fred Trump al III-lea povestește că, în 2020, l-a sunat pe Donald Trump și l-a rugat să-l ajute cu costurile de îngrijire ale lui William.

„Nu știu… nu te recunoaște. Poate ar trebui să-l lași să moară și să te muți în Florida”, i-a răspuns Donald Trump.

Fred a precizat că a fost șocat de cele auzite, dar n-ar fi trebuit să-l mire deoarece unchiul său făcuse o remarcă similară în același an, la o întâlnire din Biroul Oval cu medici și susținători ai drepturilor persoanelor cu dizabilități.

„Oamenii aceia… Starea în care se află, toate cheltuielile, poate că astfel de oameni ar trebui să moară”, a spus Donald Trump atunci.
Fred a scris că după ce a auzit aceste vorbe a ieșit din Biroul Oval și a plecat.

Iar după ce i-a cerut din nou ajutorul pentru tratarea lui William, Donald Trump i-a dat un răspuns similar.

Donald Trump, acuzat și de rasism

În aceeași carte, nepotul magnatului republican s-a referit și la remarcile rasiste ale acestuia.

Fred și-a amintit că Donald Trump, la începutul carierei sale imobiliare în New York, a folosit un cuvânt insultător, nervos de daunele aduse unei mașini la care ținea.

„’Negri’, îmi amintesc că a spus dezgustat. ‘Uite ce au făcut negrii’”, a scris Fred Trump, descriind izbucnirea rasistă a unchiului său.

Fred Trump al III-lea e un director imobiliar de succes în New York și e căsătorit cu Lisa, un militant pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)