Donald Trump, după ce Joe Biden a anunțat că va candida din nou la prezidențiale: „Cel mai rău președinte din istoria Americii”

Donald Trump, după ce Joe Biden a anunțat că va candida din nou la prezidențiale: „Cel mai rău președinte din istoria Americii”
sursă foto: captură YT

Anunțul lui Biden în ceea ce privește candidatura sa la prezidențiale a stârnit numeroase reacții din partea adversarilor săi și nu numai.

Nu de mult, Joe Biden și-a anunțat candidatura la prezidențiale pentru anul 2024.

Chiar dacă Joe Biden și Donald Trump și-au anunțat deja candidatura, presa internațională susține că nici democratul, nici republicanul nu ar trebui să candideze din nou la alegerile prezidențiale de anul viitor din Statele Unite.

Reacția lui Donald Trump după anunțul lui Biden în privința candidaturii la prezidențiale

După ce Joe Biden și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Donald Trump a venit imediat cu o reacție la decizia acestuia și l-a numit: „cel mai rău președinte din istoria Americii”, moment în care făcea și apel la susținătorii săi pentru a-l înfrânge pe actualul președinte american.

„Joe Biden – cel mai rău președinte din istoria Americii – candidează oficial pentru realegere. Donatorii cu interese speciale ai lui Joe cel fără speranță cheltuiesc astăzi MILIOANE de dolari pentru a lansa campania lui Biden și pentru a-și menține marioneta coruptă la Casa Albă. …Dar cu ajutorul TĂU, astăzi va fi momentul în care președinția lui își va începe SFÂRȘITUL”, a transmis Donald Trump.

În cadrul aceluiași comunicat, Trump a menționat că scandalurile în care a fost implicat și percheziția celor de la FBI nu i-au adus decât „o creștere majoră” a donațiilor pentru campania sa, potrivit spynews.ro.

„Nu mărimea contribuției voastre contează, ci numărul mare de patrioți din rândurile noastre care au făcut un pas în față astăzi pentru a-l CONCEDIA pe Biden și a salva America”, a mai adăugat Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)
20:34 - Mircea Geoană, mesaj de Ziua Democrației: „În România este încă suferindă. Trebuie să o îndreptăm”