Donald Trump denunță o ‘LOVITURĂ DE STAT’ în cazul procedurii de destituire a sa

Donald Trump denunță o 'LOVITURĂ DE STAT' în cazul procedurii de destituire a sa
Sursă foto: hepta.ro

Donald Trump vorbește despre o “lovitură de stat”, după ce a fost amenințat cu destituirea pentru că ar fi ar fi cerut ajutorul unui guvern străin în campania prezidențială.

„Ajung la concluzia că ceea ce este în curs să se întâmple nu este un +impeachment+, este o LOVITURĂ DE STAT care vizează să ia puterea poporului, votul său, libertățile sale, al doilea amendament, religia sa, armata sa, zidul său de la graniță și drepturile care i-au fost date în calitate de cetățean al Statelor Unite ale Americii!”, a denunțat el, pe Twitter.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Aproape jumătate dintre americani cred că președintele Donald Trump ar trebui destituit. Numărul acestora a crescut cu opt puncte procentuale în ultima săptămână, în contextul publicării transcriptului convorbirii telefonice de pe 25 iulie, dintre liderul american şi omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Conform stenogramei, Trump i-a cerut în mod repetat lui Zelenski să lanseze o investigaţie care să vizeze activităţi în Ucraina ale fostului vicepreşedinte Joe Biden şi ale fiului acestuia, Hunter Biden. Joe Biden ar putea fi principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din 2020.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`