Donald Trump atacă Forbes, după ce a fost scos de pe lista celor mai bogați americani: „Jurnaliști cu adevărat proști”

Donald Trump atacă Forbes, după ce a fost scos de pe lista celor mai bogați americani: Jurnaliști cu adevărat proști

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, s-a dezlănțuit într-un atac împotriva revistei Forbes după ce aceasta l-a eliminat din nou de pe lista anuală a celor mai bogați americani.

Averea estimată a lui Trump, cu 300 de milioane de dolari mai mică decât pragul folosit pentru a intra pe lista Forbes

Trump a desființat luni revista într-o postare pe Truth Social, numind-o „eșuată” și afirmând că aceasta „și-a pierdut cea mai mare parte din relevanță cu mult timp în urmă”.

Revista a anunțat săptămâna trecută că Trump nu mai e pe lista celor mai bogați 400 de americani pentru a doua oară în trei ani, spunând că averea estimată a lui Trump, de 2,6 miliarde de dolari, a fost cu 300 de milioane de dolari mai mică decât pragul folosit pentru a intra pe listă.

„De ani de zile, Forbes m-a atacat cu jurnaliști cu adevărat proști, desemnați să mă lovească puternic, iar acum sunt cu 60 de puncte mai sus decât republicanii și îl bat pe șpăgarul de Joe cu mult”, a scris Trump. „Cam atât despre Forbes!”

Anunțul Forbes a venit în contextul procesului civil pentru fraudă al lui Trump în New York, unde se confruntă cu un proces intentat de procurorul general al New York-ului, Letitia James (D). Ea a susținut că fostul președinte a umflat valoarea companiilor și proprietăților sale și a fraudat partenerii de afaceri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`